Skip to content
 500 per maand

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: 070984

Commercieel lokaal met een bebouwde oppervlakte van ongeveer 200 m2, gesitueerd in een woonwijk nabij het centrum van Benissa. Het pand ligt in een zijstraat van een drukke, doorgaande weg, op loopafstand van alle faciliteiten. Het object beschikt over een ruime ingang/receptie, achterliggende ruimte van ongeveer 140 m2 en een onderkeldering van ongeveer 50 m2. Boven het lokaal is een appartementencomplex gevestigd. Het lokaal is in casco staat en kan dus intern geheel naar eigen voorkeur worden afgewerkt. Het pand is met name geschikt voor het vestigen van een kantoor, praktijkruimte of restaurant.

Huurcondities:
• Minimale huurperiode: 12 maanden
• Borgsom: 2 maanden huur
• Kantoorkosten: 1 maand huur

Eventuele service- en gemeenschapskostenkosten, BTW over de huurprijs, afvalophaal, belastingen, water, elektriciteit, gas, telefoon, enz., zijn niet inbegrepen in de genoemde huurprijs. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt door ons kantoor, op kosten en naam van de huurder, gedurende de gehele huurperiode, een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering met opstal- en interieurdekking afgesloten, welke onlosmakelijk deel zal uitmaken van de huurovereenkomst.

Delen mag altijd...

Details

Referentie : 070984
Prijs :  500 per maand
Objecttype : Commercieel
Plaats : Benissa
Zone : semi centrum
Bebouwing m2 : 200 M2
Perceel m2 : 0 M2

Kenmerken

Huidige staat : Casco
Parking : Openbaar
Uitzicht : Straat
Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Bergruimte
Busstation
Lift
Praktijkruimte
Treinstation

Maak een afspraak

644 properties

  De velden met een * zijn verplicht.  VOOR U GESELECTEERD

  Copyright © 2022 Benicasa Costa Blanca S.L. · Alle rechten voorbehouden

  Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

  error: Copyright Benicasa
  Chat openen
  1
  WhatsApp
  Hallo, mijn naam is Jacqueline. Waarmee kan ik u helpen?