Skip to content
Verhuurd!
 600 per maand

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: 070989

Smaakvol gerenoveerd herenhuis met een bebouwde oppervlakte van 204 m2, gesitueerd in een gewilde straat van het historisch centrum en daarmee op loopafstand van alle faciliteiten. De woning beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers, separaat toilet, een woonkamer met sier open haard (werkt niet) en airconditioning (warm/koud), een ruime woonkeuken en een kleine patio. Verder beschikt de woning over een kelder gelegen die door de constante temperatuur uitstekend dienst kan doen als bodega, een wasmachineruimte en een tweede patio met caracoltrap naar het riante dakterras vanwaar men over de stad uitkijkt en kan genieten van uitzicht richting de zee, het dorp Teulada en de mooie kathedraal van Benissa. Op het dakterras is opslagruimte aanwezig voor bijvoorbeeld terrasmeubilair en barbecue. De woning wordt ongemeubileerd verhuurd. Huisdieren zijn alleen toegestaan in overleg met de eigenaar.

Huurcondities:
• Minimale huurperiode: 12 maanden
• Borgsom: 1 maand huur
• Kantoorkosten: 1 maand huur
• U dient vast inkomen te kunnen overleggen

De vermelde huurprijs is inclusief eventueel aanwezige service- en gemeenschapskosten. De huurprijs is exclusief kosten voor gebruik water, elektra, gas, huisvuil, telefoon, etc. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt door ons kantoor, op kosten en naam van de huurder, gedurende de gehele huurperiode, een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering met opstal- en interieurdekking afgesloten, welke onlosmakelijk deel zal uitmaken van de huurovereenkomst.

Delen mag altijd...

Details

Referentie : 070989
Prijs :  600 per maand
Objecttype : Herenhuis
Plaats : Benissa
Zone : Historisch centrum
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Bebouwing m2 : 204 M2
Perceel m2 : 0 M2

Kenmerken

Huidige staat : Gerenoveerd
Tuin of terras : Terras
Parking : Openbaar
Uitzicht : Dorp
Oriëntering : Zuid-oost
Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Airconditioning
Bergzicht
Bergruimte
Busstation
Dakterras
Inbouwkasten
Kelder
Open haard
Patio
Terras
Treinstation
Vrij uitzicht
Wasmachineruimte

Maak een afspraak

644 properties

  De velden met een * zijn verplicht.  VOOR U GESELECTEERD

  Copyright © 2022 Benicasa Costa Blanca S.L. · Alle rechten voorbehouden

  Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

  error: Copyright Benicasa
  Chat openen
  1
  WhatsApp
  Hallo, mijn naam is Jacqueline. Waarmee kan ik u helpen?