Skip to content
Vanaf:  463.000

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: V010001

Dit is een ruime, statige villa die kwaliteit en luxe uitstraalt. Deze villa kenmerkt zich door een traditionele uitstraling, die de villa meteen ook tijdloos maakt. De villa is zeer praktisch ingedeeld met op de begane grond een hal met trapopgang naar de eerste verdieping, gastentoilet, een meer dan ruime woonkamer met separaat eetgedeelte, Amerikaanse keuken en een serre die, indien gewenst, ook als extra slaapkamer kan worden ontworpen. Via een aangrenzende bijkeuken is de aanpandige garage bereikbaar met aansluitende carport. Op de eerste verdieping komt men via een riante overloop met fraaie vide bij de vier royale slaapkamers en twee comfortabele badkamers. De master bedroom heeft toegang tot een groot privé terras. De comfortabele, ruime, maar meteen ook praktische afwerking geeft deze villa nét dat beetje meer. De woning heeft een totale constructie oppervlakte van 365 m2.

Indeling:
Begane grond: Entree · hal met trapopgang · gastentoilet · woonkamer met toegang tot de tuin · keuken · bijkeuken · garage · carport.
Eerste verdieping: Overloop met vide · slaapkamer 1 · slaapkamer 2 · slaapkamer 3 · slaapkamer 4 · badkamer 1 · badkamer 2 · terras.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief architectkosten, bouwvergunningen en een 10 jarige bouwgarantie. Niet inbegrepen in de prijs is het perceel, bouwklaarmaken perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Details

Referentie : V010001
Prijs : Vanaf:  463.000
Voor de prijs :  0
Objecttype : Villa
Soort bouw : Nieuwbouw
Plaats : Heel Spanje
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 365 m2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen m2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuw te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin of terras : Tuinaanleg optioneel
Parking : Carport
Energielabel : Niet van toepassing

Video

http://

Uitrusting

Bergruimte
Carport
Dakterras
Garage
Terras
Wasmachineruimte
Maak een afspraak
Ja, ik wil graag een afspraak maken om dit object bezichtigen en ik heb het privacybeleid gelezen.


▼ VOOR U GESELECTEERD ▼

Ref.: 070980

 900 per maand

Ref.: 071009

 450 per maand

Ref.: 070396

 450 per maand

Ref.: 070996

 650 per maand

Copyright © 2020: Benicasa S.L. · Alle rechten voorbehouden

error: Copyright Benicasa