Skip to content
Vanaf:  320.200

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: V010002

Een moderne villa met 3 ruime slaapkamers en 3 comfortabele badkamers. Deze woning is speciaal door ons ontworpen voor bewoners die comfort met fraai uitzicht willen combineren en heeft de slaapvertrekken dan ook op de begane grond en het woongedeelte op de eerste verdieping. Het meer dan riante terras, dat via de ruime woonkamer bereikbaar is, en de Amerikaanse keuken maken het optimaal woongenot helemaal af. Bij het ontwerpen van deze villa is getracht alle vertrekken ruim doch sfeervol op te zetten, maar zijn er altijd diverse, persoonlijke indelingsmogelijkheden. Deze woning heeft een totale constructie oppervlakte van 160 m2.

Indeling:
Begane grond: Trap naar eerste verdieping · slaapkamer 1 met badkamer en-suite en inloopkast · slaapkamer 2 met badkamer en-suite · slaapkamer 3 met badkamer en-suite.
Eerste verdieping: Draaitrap naar het riante terras · woonkamer met toegang tot het terras · Amerikaanse keuken · toilet · trap naar begane grond.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief architectkosten, bouwvergunningen en een 10 jarige bouwgarantie. Niet inbegrepen in de prijs is het perceel, bouwklaarmaken perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Details

Referentie : V010002
Prijs : Vanaf:  320.200
Voor de prijs :  0
Objecttype : Villa
Plaats : Heel Spanje
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 160 M2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen M2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuw te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin of terras : Tuinaanleg optioneel
Parking : Optioneel
Energielabel : Niet van toepassing

Video

Maak een afspraak

701 properties


    De velden met een * zijn verplicht.

    VOOR U GESELECTEERD

    Copyright © 2021: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden

    error: Copyright Benicasa