Skip to content
Vanaf:  179.000

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: V010003

Een moderne villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers. Deze woning is een en al comfort met een ruime woonkamer met apart eetgedeelte, een ruime, separate keuken en alle slaapkamers met een badkamer en-suite. Deze woning is speciaal ontworpen om optimaal te kunnen genieten van het zonnige Spaanse buitenleven en alle vertrekken bieden dan ook toegang tot de tuin of het terras. De masterbedroom neemt, samen met de eigen badkamer, de gehele bovenverdieping in beslag, wat een optimale privacy garandeert. Bij het ontwerpen van deze villa is getracht alle vertrekken ruim doch sfeervol op te zetten, maar zijn er altijd diverse, persoonlijke indelingsmogelijkheden. Deze woning heeft een totale constructie oppervlakte van 151 m2.

Indeling
Begane grond: Woonkamer met toegang tot de tuin en open trap naar de eerste verdieping· eetkamer · keuken · slaapkamer 1 · badkamer 1 · slaapkamer 2 · badkamer 2.
Eerste verdieping: Kleine overloop · slaapkamer 3 met badkamer en-suite en toegang tot het dakterras.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief een 10 jarige bouwgarantie maar exclusief architectkosten, bouwklaar maken perceel, leges, kosten ter verkrijging bouwvergunningen, het perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Bij villabouw zijn onze algemene voorwaarden bouwbedrijf van toepassing

Details

Referentie : V010003
Prijs : Vanaf:  179.000
Voor de prijs :  0
Objecttype : Villa
Plaats : Heel Spanje
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3
Bebouwing m2 : 151 M2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen M2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuw te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin of terras : Tuinaanleg optioneel
Parking : Optioneel
Energielabel : Niet van toepassing

Video

Uitrusting

Dakterras
Terras

Maak een afspraak

705 properties


  De velden met een * zijn verplicht.


  VOOR U GESELECTEERD

  Copyright © 2021 Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden

  error: Copyright Benicasa
  Chat openen
  1
  WhatsApp
  Hallo, mijn naam is Jacqueline. Waarmee kan ik u helpen?