Skip to content
Vanaf:  235.000

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: V010005

Een moderne villa met 2 slaapkamers op de begane grond en een riante derde slaapkamer met comfortabele badkamer en-suite en privéterras op de eerste verdieping. Een ruime woonkamer met apart eetgedeelte en Amerikaanse keuken maakt deze woning helemaal af. Deze woning is speciaal ontworpen om optimaal te kunnen genieten van het zonnige Spaanse buitenleven en alle vertrekken bieden dan ook toegang tot de tuin of het overdekt terras. Bij het ontwerpen van deze villa is getracht alle vertrekken ruim doch sfeervol op te zetten, maar zijn er altijd diverse, persoonlijke indelingsmogelijkheden. Deze woning heeft een totale constructie oppervlakte van 175 m2.

Indeling:
Begane grond: Terras · woonkamer met toegang tot de tuin · eetkamer · Amerikaanse keuken · slaapkamer 1 · badkamer 1 · slaapkamer 2 · trapopgang naar eerste verdieping · berging.
Eerste verdieping: Overloop · slaapkamer 3 met badkamer en-suite en toegang tot het dakterras.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief architectkosten, bouwvergunningen en een 10 jarige bouwgarantie. Niet inbegrepen in de prijs is het perceel, bouwklaarmaken perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Details

Referentie : V010005
Prijs : Vanaf:  235.000
Voor de prijs :  0
Objecttype : Villa
Soort bouw : Nieuwbouw
Plaats : Heel Spanje
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 175 m2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen m2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuw te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin of terras : Tuinaanleg optioneel
Parking : Optioneel
Energielabel : Niet van toepassing

Video

http://

Uitrusting

Dakterras
Terras
Maak een afspraak
Ja, ik wil graag een afspraak maken om dit object bezichtigen en ik heb het privacybeleid gelezen.


▼ VOOR U GESELECTEERD ▼

Ref.: 070395

 450 per maand

Ref.: 071009

 450 per maand

Ref.: 070985

 600 per maand
Exclusief!

Ref.: 020099

 595.000

Ref.: 070396

 450 per maand

Copyright © 2020: Benicasa S.L. · Alle rechten voorbehouden

error: Copyright Benicasa