Skip to content
Vanaf:  357.000

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: V010008

Een luxe, statige villa met 3 verdiepingen die een landelijke rust uitstraalt. Deze villa kenmerkt zich door een klassieke uitstraling, die de villa tijdloos maakt. De villa is zeer praktisch ingedeeld met op de begane grond, een slaapkamer met badkamer en-suite, een woonkamer en een ruime keuken met aangrenzende bijkeuken. Verder zijn er op de eerste verdieping vier royale slaapkamers en twee badkamers gesitueerd. De carré vorm van de villa creëert ruimte. De comfortabele en praktische afwerking in met name de keuken en badkamers geeft deze villa nét dat beetje meer. Bij het ontwerpen is getracht alle vertrekken ruim en praktisch op te zetten. Optioneel is een vaste trap naar de tweede verdieping te realiseren, zodat hier extra woonruimte gemaakt kan worden met bijvoorbeeld nog 2 slaapkamers en een badkamer. De woning heeft een totale constructie oppervlakte van 310 m2 waarin de garage en de tweede verdieping is inbegrepen.

Indeling
Begane grond: Entree · hal met trapopgang · toilet · woonkamer met toegang tot de tuin · keuken · bijkeuken · garage.
Eerste verdieping: Overloop met vide · slaapkamer 1 · slaapkamer 2 · slaapkamer 3 · slaapkamer 4 · badkamer 1 · badkamer 2.
Tweede verdieping: Zolderruimte bereikbaar via een vlizotrap (optioneel is een vaste trap realiseerbaar) alwaar voldoende ruimte is voor 2 extra slaapkamers en een badkamer.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief een 10 jarige bouwgarantie maar exclusief architectkosten, bouwklaar maken perceel, leges, kosten ter verkrijging bouwvergunningen, het perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Bij villabouw zijn onze algemene voorwaarden bouwbedrijf van toepassing

Details

Referentie : V010008
Prijs : Vanaf:  357.000
Voor de prijs :  0
Objecttype : Villa
Plaats : Heel Spanje
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Bebouwing m2 : 310 M2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen M2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuw te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin of terras : Tuinaanleg optioneel
Parking : Privé garage
Energielabel : Niet van toepassing

Video

Uitrusting

Garage

Maak een afspraak

705 properties


  De velden met een * zijn verplicht.


  VOOR U GESELECTEERD

  Copyright © 2021 Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden

  error: Copyright Benicasa
  Chat openen
  1
  WhatsApp
  Hallo, mijn naam is Jacqueline. Waarmee kan ik u helpen?