Skip to content
 274.600

Ref.: V010009

Een villa met de uitstraling van een oude Spaanse ‘Casa de Campo’, speciaal ontworpen voor mensen die de oude woonsfeer en modern comfort willen combineren. De garage is bij deze woning aanpandig gerealiseerd. Een ruime woonkamer voert de boventoon op de begane grond. De eerste verdieping is voorzien van drie royale slaapkamers en drie comfortabel ingerichte badkamers. Op de begane grond is een separaat toilet annex extra badkamer gesitueerd. Door de traditionele afwerking met moderne materialen, behoudt deze villa een typisch Spaanse uitstraling. Bij het ontwerpen van deze villa is getracht alle vertrekken ruim doch sfeervol op te zetten, maar zijn er altijd diverse, persoonlijke indelingsmogelijkheden. Deze compacte woning heeft een totale constructie oppervlakte van 208 m2 waarin de garage is inbegrepen.

Indeling:
Begane grond: Entree · ruime hal met trapopgang naar de eerste verdieping · toilet annex badkamer · woonkamer met toegang tot de tuin · keuken · garage.
Eerste verdieping: Overloop · slaapkamer 1 met badkamer en-suite · slaapkamer 2 met badkamer en-suite · badkamer 3 · slaapkamer 3.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief architectkosten, bouwvergunningen en een 10 jarige bouwgarantie. Niet inbegrepen in de prijs is het perceel, bouwklaarmaken perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Details

Referentie : V010009
Prijs :  274.600
Prijskwalificatie : Bouwprijs vanaf
Objecttype : Villa
Plaats : Heel Spanje
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 208 m2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen m2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuw te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin of terras : Tuinaanleg optioneel
Parking : Privé garage
Energielabel : Niet van toepassing

Uitrusting

Garage
Terras

Maak een afspraak


Afspraak voor bezichtigingAfspraak op kantoor


JaNeePensioen

Wij nemen uw verzoek uitsluitend in behandeling als alle velden volledig en juist zijn ingevuld. Met verzending gaat u akkoord met al het bepaalde in ons Privacybeleid.Openingstijden kantoor

Dinsdag tot en met zaterdag tussen
09:30 uur en 13:30 uur.
Buiten deze uren alleen op afspraak.


Copyright © 2020: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden. · Privacybeleid & Disclaimer

error: Copyright Benicasa