Skip to content
Vanaf:  305.000

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: V010011

Een bijzonder smaakvol ontworpen villa die standaard beschikt over 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een separaat toilet. Het betreft hier een hoek-georiënteerde villa, waardoor de mogelijkheid is ontstaan voor de constructie van een riant boventerras. Deze sfeervolle villa is uniek in zijn soort, dat zich uit in onder andere de riante, tuingerichte woonkamer. Kortom, een meer dan unieke villa die je niet elke dag tegenkomt. De villa heeft een constructie oppervlakte van 265 m2.

Indeling
Begane grond: Overdekte entree · hal · separaat toilet · trap naar de eerste verdieping · slaapkamer 1 met badkamer en-suite · woonkamer met toegang tot het overdekte terras · keuken · bijkeuken.
1e verdieping: Overloop · badkamer 2 · slaapkamer 2 · slaapkamer 3 · solarium welke toegankelijk is via beide slaapkamers en de overloop.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief een 10 jarige bouwgarantie maar exclusief architectkosten, bouwklaar maken perceel, leges, kosten ter verkrijging bouwvergunningen, het perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Bij villabouw zijn onze algemene voorwaarden bouwbedrijf van toepassing

Details

Referentie : V010011
Prijs : Vanaf:  305.000
Voor de prijs :  0
Objecttype : Villa
Plaats : Heel Spanje
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Bebouwing m2 : 265 M2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen M2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuw te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin of terras : Tuinaanleg optioneel
Parking : Optioneel
Energielabel : Niet van toepassing

Video

Uitrusting

Terras

Maak een afspraak

705 properties


  De velden met een * zijn verplicht.


  VOOR U GESELECTEERD

  Copyright © 2021 Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden

  error: Copyright Benicasa
  Chat openen
  1
  WhatsApp
  Hallo, mijn naam is Jacqueline. Waarmee kan ik u helpen?