Skip to content
Vanaf:  274.800

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: V010012

Een villa welke gebaseerd is op de laat 17e eeuwse haciënda’s en die beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers en een separaat toilet op de begane grond. Indien gewenst is een ontwerp met een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond ook eenvoudig realiseerbaar. Door de schuine dakvlakken heeft deze villa een klassiek uiterlijk, met prachtige rondingen die haar een statige uitstraling geven. De benedenverdieping heeft een ruime woonkamer en een grote tv-kamer/hobbykamer. Verder is er een royale keuken aanwezig. Op de bovenverdieping zijn vier ruime slaapkamers gesitueerd waarvan twee met boventerras en twee complete badkamers. Deze ruime woning heeft een totale constructie oppervlakte van 229 m2.

Indeling
Begane grond: Overdekte entree · hal met trapopgang naar de eerste verdieping · separaat toilet · tv-kamer/hobbykamer · woonkamer met toegang tot het overdekte terras · keuken met eigen doorgang naar de hal.
1e verdieping: Overloop · badkamer 1 · slaapkamer 1 · slaapkamer 2 · slaapkamer 3 met terras · badkamer 2 · slaapkamer 4 met terras · solarium welke toegankelijk is via badkamer 2.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit, unidirectionele structuur, conventionele gevel en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief een 10 jarige bouwgarantie en architectkosten, maar exclusief topografisch onderzoek, bouwklaar maken perceel, leges, kosten ter verkrijging vergunningen, aankoop perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen en/of standaard te gebruiken materialen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Bij villabouw zijn onze algemene voorwaarden bouwbedrijf van toepassing

Details

Referentie : V010012
Prijs : Vanaf:  274.800
Voor de prijs :  0
Objecttype : Villa
Plaats : Heel Spanje
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Bebouwing m2 : 229 M2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen M2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuw te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin of terras : Tuinaanleg optioneel
Parking : Optioneel
Energielabel : Niet van toepassing

Video

Uitrusting

Terras

Maak een afspraak

688 properties


  De velden met een * zijn verplicht.

  VOOR U GESELECTEERD

  Copyright © 2021 Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden

  error: Copyright Benicasa
  Chat openen
  1
  WhatsApp
  Hallo, mijn naam is Jacqueline. Waarmee kan ik u helpen?