Skip to content
Vanaf:  299.800

Ref.: V010012

Een villa welke gebaseerd is op de laat 17e eeuwse haciënda’s en die beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers en een separaat toilet op de begane grond. Indien gewenst is een ontwerp met een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond ook eenvoudig realiseerbaar. Door de schuine dakvlakken heeft deze villa een klassiek uiterlijk, met prachtige rondingen die haar een statige uitstraling geven. De benedenverdieping heeft een ruime woonkamer en een grote tv-kamer/hobbykamer. Verder is er een royale keuken aanwezig. Op de bovenverdieping zijn vier ruime slaapkamers gesitueerd waarvan twee met boventerras en twee complete badkamers. Deze ruime woning heeft een totale constructie oppervlakte van 229 m2.

Indeling:
Begane grond: Overdekte entree · hal met trapopgang naar de eerste verdieping · separaat toilet · tv-kamer/hobbykamer · woonkamer met toegang tot het overdekte terras · keuken met eigen doorgang naar de hal.
1e verdieping: Overloop · badkamer 1 · slaapkamer 1 · slaapkamer 2 · slaapkamer 3 met terras · badkamer 2 · slaapkamer 4 met terras · solarium welke toegankelijk is via badkamer 2.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief architectkosten, bouwvergunningen en een 10 jarige bouwgarantie. Niet inbegrepen in de prijs is het perceel, bouwklaarmaken perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Details

Referentie : V010012
Prijs : Vanaf:  299.800
Voor de prijs :  0
Objecttype : Villa
Soort bouw : Nieuwbouw
Plaats : Heel Spanje
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 229 m2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen m2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuw te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin of terras : Tuinaanleg optioneel
Parking : Optioneel
Energielabel : Niet van toepassing

Video

http://

Uitrusting

Terras
Maak een afspraak
Ja, ik wil graag een afspraak maken om dit object bezichtigen en ik heb het privacybeleid gelezen.


▼ VOOR U GESELECTEERD ▼

Copyright © 2020: Benicasa S.L. · Alle rechten voorbehouden

error: Copyright Benicasa