Skip to content
Vanaf:  181.200

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: V010013

Deze villa heeft de beschikking over 3 ruime slaapkamers, 2 comfortabele badkamers en is daarmee een perfect afgewerkte villa voor een vriendelijke prijs. Door de vierkante bouwvorm ontstaat er een ideale oppervlakteverdeling. Het riante boventerras geeft deze villa een extra dimensie. De royale overdekte terrassen bieden volop mogelijkheid om heerlijk te vertoeven in de schaduw in de warme zomermaanden. Door de aanwezigheid van een ruime slaapkamer met aansluitende badkamer op de begane grond, is deze villa ook uitermate geschikt voor senioren. De woning heeft een constructie oppervlakte van 151 m2.

Indeling
Begane grond: Entree · hal met trapopgang naar de eerste verdieping · separaat toilet · open keuken · woonkamer met toegang tot het overdekte terras · slaapkamer 1 met toegang tot het overdekte terras en badkamer en-suite.
1e verdieping: Overloop · badkamer 2 · slaapkamer 2 · slaapkamer 3 · solarium welke toegankelijk is via beide slaapkamers.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit, unidirectionele structuur, conventionele gevel en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief een 10 jarige bouwgarantie en architectkosten, maar exclusief topografisch onderzoek, bouwklaar maken perceel, leges, kosten ter verkrijging vergunningen, aankoop perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen en/of standaard te gebruiken materialen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Bij villabouw zijn onze algemene voorwaarden bouwbedrijf van toepassing

Details

Referentie : V010013
Prijs : Vanaf:  181.200
Voor de prijs :  0
Objecttype : Villa
Plaats : Heel Spanje
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Bebouwing m2 : 151 M2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen M2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuw te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin of terras : Tuinaanleg optioneel
Parking : Optioneel
Energielabel : Niet van toepassing

Video

Uitrusting

Terras

Maak een afspraak

688 properties


  De velden met een * zijn verplicht.

  VOOR U GESELECTEERD

  Copyright © 2021 Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden

  error: Copyright Benicasa
  Chat openen
  1
  WhatsApp
  Hallo, mijn naam is Jacqueline. Waarmee kan ik u helpen?