Skip to content
Vanaf:  206.200

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: V010013

Deze villa heeft de beschikking over 3 ruime slaapkamers, 2 comfortabele badkamers en is daarmee een perfect afgewerkte villa voor een vriendelijke prijs. Door de vierkante bouwvorm ontstaat er een ideale oppervlakteverdeling. Het riante boventerras geeft deze villa een extra dimensie. De royale overdekte terrassen bieden volop mogelijkheid om heerlijk te vertoeven in de schaduw in de warme zomermaanden. Door de aanwezigheid van een ruime slaapkamer met aansluitende badkamer op de begane grond, is deze villa ook uitermate geschikt voor senioren. De woning heeft een constructie oppervlakte van 151 m2.

Indeling:
Begane grond: Entree · hal met trapopgang naar de eerste verdieping · separaat toilet · open keuken · woonkamer met toegang tot het overdekte terras · slaapkamer 1 met toegang tot het overdekte terras en badkamer en-suite.
1e verdieping: Overloop · badkamer 2 · slaapkamer 2 · slaapkamer 3 · solarium welke toegankelijk is via beide slaapkamers.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief architectkosten, bouwvergunningen en een 10 jarige bouwgarantie. Niet inbegrepen in de prijs is het perceel, bouwklaarmaken perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Details

Referentie : V010013
Prijs : Vanaf:  206.200
Voor de prijs :  0
Objecttype : Villa
Soort bouw : Nieuwbouw
Plaats : Heel Spanje
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 151 m2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen m2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuw te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin of terras : Tuinaanleg optioneel
Parking : Optioneel
Energielabel : Niet van toepassing

Video

http://

Uitrusting

Terras
Maak een afspraak
Ja, ik wil graag een afspraak maken om dit object bezichtigen en ik heb het privacybeleid gelezen.


▼ VOOR U GESELECTEERD ▼
Buitenkans!

Ref.: 020030

 69.000

Ref.: 070395

 450 per maand
Exclusief!

Ref.: 020099

 595.000

Ref.: 070980

 900 per maand
Gastenverblijf

Ref.: 020075

 299.000

Copyright © 2020: Benicasa S.L. · Alle rechten voorbehouden

error: Copyright Benicasa