Skip to content
Vanaf:  285.600

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: V010014

Een smaakvol ontworpen, riante villa met een modern design welke beschikt standaard over 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers, maar kan eenvoudig met 6 slaapkamers en 3 badkamers ontworpen worden. Door de schuine dakvlakken heeft deze villa een buitengewoon klassiek uiterlijk. De grote raampartijen en strakke gevels, geven haar een moderne maar vooral statige uitstraling. De benedenverdieping heeft een royale woonkamer, een gasten slaapkamer met complete badkamer en-suite, een ruime keuken met aansluitende bijkeuken en een separaat toilet. Op de bovenverdieping zijn vier ruime slaapkamers aanwezig, waarvan één met boventerras, een riante, compleet ingerichte badkamer met terrastoegang, een twee separaat toilet en een imposant ruime overloop. De villa heeft een constructie oppervlakte van 238 m2.

Indeling
Begane grond: Overdekte entree · hal met trap naar de eerste verdieping · separaat toilet 1 · woonkamer met toegang tot het terras · eerste slaapkamer met badkamer en-suite ·  ruime keuken met aansluitende bijkeuken.
Eerste verdieping: Overloop met toegang tot een terras · slaapkamer 2 met terras  · slaapkamer 3 · slaapkamer 4 · slaapkamer 5 · badkamer 2 met terras · separaat toilet 2.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit, unidirectionele structuur, conventionele gevel en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief een 10 jarige bouwgarantie en architectkosten, maar exclusief topografisch onderzoek, bouwklaar maken perceel, leges, kosten ter verkrijging vergunningen, aankoop perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen en/of standaard te gebruiken materialen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Bij villabouw zijn onze algemene voorwaarden bouwbedrijf van toepassing

Details

Referentie : V010014
Prijs : Vanaf:  285.600
Voor de prijs :  0
Objecttype : Villa
Plaats : Heel Spanje
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Bebouwing m2 : 238 M2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen M2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuw te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin of terras : Tuinaanleg optioneel
Parking : Optioneel
Energielabel : Niet van toepassing

Video

Uitrusting

Terras

Maak een afspraak

688 properties


  De velden met een * zijn verplicht.

  VOOR U GESELECTEERD

  Copyright © 2021 Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden

  error: Copyright Benicasa
  Chat openen
  1
  WhatsApp
  Hallo, mijn naam is Jacqueline. Waarmee kan ik u helpen?