Skip to content
Vanaf:  310.600

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: V010014

Een smaakvol ontworpen, riante villa met een modern design welke beschikt standaard over 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers, maar kan eenvoudig met 6 slaapkamers en 3 badkamers ontworpen worden. Door de schuine dakvlakken heeft deze villa een buitengewoon klassiek uiterlijk. De grote raampartijen en strakke gevels, geven haar een moderne maar vooral statige uitstraling. De benedenverdieping heeft een royale woonkamer, een gasten slaapkamer met complete badkamer en-suite, een ruime keuken met aansluitende bijkeuken en een separaat toilet. Op de bovenverdieping zijn vier ruime slaapkamers aanwezig, waarvan één met boventerras, een riante, compleet ingerichte badkamer met terrastoegang, een twee separaat toilet en een imposant ruime overloop. De villa heeft een constructie oppervlakte van 238 m2.

Indeling:
Begane grond: Overdekte entree · hal met trap naar de eerste verdieping · separaat toilet 1 · woonkamer met toegang tot het terras · eerste slaapkamer met badkamer en-suite ·  ruime keuken met aansluitende bijkeuken.
Eerste verdieping: Overloop met toegang tot een terras · slaapkamer 2 met terras  · slaapkamer 3 · slaapkamer 4 · slaapkamer 5 · badkamer 2 met terras · separaat toilet 2.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief architectkosten, bouwvergunningen en een 10 jarige bouwgarantie. Niet inbegrepen in de prijs is het perceel, bouwklaarmaken perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Details

Referentie : V010014
Prijs : Vanaf:  310.600
Voor de prijs :  0
Objecttype : Villa
Soort bouw : Nieuwbouw
Plaats : Heel Spanje
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 238 m2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen m2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuw te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin of terras : Tuinaanleg optioneel
Parking : Optioneel
Energielabel : Niet van toepassing

Video

http://

Uitrusting

Terras
Maak een afspraak
Ja, ik wil graag een afspraak maken om dit object bezichtigen en ik heb het privacybeleid gelezen.


▼ VOOR U GESELECTEERD ▼
Buitenkans!

Ref.: 020097

 350.000
Buitenkans!

Ref. : 020041

 118.000

Ref.: 070980

 900 per maand
Gastenverblijf

Ref.: 020075

 299.000

Copyright © 2020: Benicasa S.L. · Alle rechten voorbehouden

error: Copyright Benicasa