Skip to content
Vanaf:  418.000

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: V010015

Deze villa betreft ons paradepaardje, met 4 riante slaapkamers en 2 comfortabele badkamers. De trap naar de eerste verdieping, alsmede de ruime hal geeft de Esmeralda een meer dan chique uitstraling. De woning is in alle opzichten ruim van opzet, wat alleen al blijkt uit de enorme woonkamer. Vier ruime slaapkamers zijn standaard bij dit model, waarvan één gesitueerd is op de begane grond, waardoor het mogelijk is een slaapkamer om te toveren tot bijvoorbeeld een studeerkamer of praktijkruimte. De veranda’s zijn bijna rondom de gehele villa geconstrueerd. Het enorme boventerras is verbonden met de drie belangrijkste slaapkamers, waarmee de mogelijkheid wordt gecreëerd om bijvoorbeeld met een grote groep mensen te dineren. Verder heeft deze villa een buitentrap naar de slaapkamers. De woning heeft een constructie oppervlakte van maar liefst 363 m2.

Indeling
Begane grond: Overdekte entree · ruime hal · toilet · slaapkamer 1 · badkamer 1 · hal met trap naar de eerste verdieping · woonkamer met toegang tot het overdekte terras · keuken · bijkeuken.
1e verdieping: Overloop · badkamer 2 · slaapkamer 2 · slaapkamer 3 · slaapkamer 4 · dakterras welke toegankelijk is via slaapkamers 3 en 4.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief een 10 jarige bouwgarantie maar exclusief architectkosten, bouwklaar maken perceel, leges, kosten ter verkrijging bouwvergunningen, het perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Bij villabouw zijn onze algemene voorwaarden bouwbedrijf van toepassing

Details

Referentie : V010015
Prijs : Vanaf:  418.000
Voor de prijs :  0
Objecttype : Villa
Plaats : Heel Spanje
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Bebouwing m2 : 363 M2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen M2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuw te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin of terras : Tuinaanleg optioneel
Parking : Optioneel
Energielabel : Niet van toepassing

Video

Uitrusting

Terras

Maak een afspraak

705 properties


  De velden met een * zijn verplicht.


  VOOR U GESELECTEERD

  Copyright © 2021 Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden

  error: Copyright Benicasa
  Chat openen
  1
  WhatsApp
  Hallo, mijn naam is Jacqueline. Waarmee kan ik u helpen?