Skip to content
Vanaf:  298.600

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: V010016

Een villa met een Zuid Franse uitstraling welke beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers. De hele uitstraling van deze villa is er één van klasse. De benedenverdieping heeft een ruime woonkamer en een separate eetkamer. Verder is er een royale Amerikaanse keuken aanwezig en een gastenslaapkamer met aansluitende badkamer. Op de bovenverdieping zijn drie ruime slaapkamers gesitueerd en een comfortabele badkamer. De villa heeft een constructie oppervlakte van 228 m2.

Indeling:
Begane grond: Overdekte entree · hal met trapopgang naar de eerste verdieping · separaat toilet · woonkamer met toegang tot het terras · eetkamer · royale keuken · riante slaapkamer met badkamer en-suite.
1e verdieping: Overloop · slaapkamer 2 met toegang tot een balkon · slaapkamer 3 · slaapkamer 4 · badkamer 2.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief architectkosten, bouwvergunningen en een 10 jarige bouwgarantie. Niet inbegrepen in de prijs is het perceel, bouwklaarmaken perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Details

Referentie : V010016
Prijs : Vanaf:  298.600
Voor de prijs :  0
Objecttype : Villa
Soort bouw : Nieuwbouw
Plaats : Heel Spanje
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 228 m2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen m2

Kenmerken

Zwembad : Optioneel
Tuin of terras : Tuinaanleg optioneel
Parking : Optioneel
Energielabel : Niet van toepassing

Video

http://

Uitrusting

Terras
Maak een afspraak
Ja, ik wil graag een afspraak maken om dit object bezichtigen en ik heb het privacybeleid gelezen.


▼ VOOR U GESELECTEERD ▼

Copyright © 2020: Benicasa S.L. · Alle rechten voorbehouden

error: Copyright Benicasa