Vanaf:  310.600

Villa Angelica

De Villa Angelica is een smaakvol ontworpen, riante villa met een modern design welke beschikt standaard over 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers, maar kan eenvoudig met 6 slaapkamers en 3 badkamers ontworpen worden. Door de schuine dakvlakken heeft deze villa een buitengewoon klassiek uiterlijk. De grote raampartijen en strakke gevels, geven haar een moderne maar vooral statige uitstraling. De benedenverdieping heeft een royale woonkamer, een gasten slaapkamer met complete badkamer en-suite, een ruime keuken met aansluitende bijkeuken en een separaat toilet. Op de bovenverdieping zijn vier ruime slaapkamers aanwezig, waarvan één met boventerras, een riante, compleet ingerichte badkamer met terrastoegang, een twee separaat toilet en een imposant ruime overloop. De villa heeft een constructie oppervlakte van 238 m2.

Indeling:
Begane grond: Overdekte entree · hal met trap naar de eerste verdieping · separaat toilet 1 · woonkamer met toegang tot het terras · eerste slaapkamer met badkamer en-suite ·  ruime keuken met aansluitende bijkeuken.
Eerste verdieping: Overloop met toegang tot een terras · slaapkamer 2 met terras  · slaapkamer 3 · slaapkamer 4 · slaapkamer 5 · badkamer 2 met terras · separaat toilet 2.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief architectkosten, bouwvergunningen en een 10 jarige bouwgarantie. Niet inbegrepen in de prijs is het perceel, bouwklaarmaken perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Algemene informatie

Referentie : 020007
Prijs : Vanaf:  310.600
Woningtype : Villa
Zone : Heel Spanje
Soort bouw : Nieuwbouw
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 238 m2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen m2

Kenmerken

Huidige staat : Nog te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin : Tuinaanleg optioneel
Parking : Optioneel

Energy Efficiency

Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Terras

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingAfspraak op kantoor

Helaas kunnen wij uw verzoek tot het maken van een afspraak uitsluitend in behandeling nemen mits alle verplichte velden volledig en juist door u zijn ingevuld.


Openingstijden

Tot en met 9 september 2019 is ons kantoor geopend van dinsdag tot en met zaterdag, tussen
09:30 uur en 13:30 uur.
Buiten deze uren alleen op afspraak.

Copyright © 2019: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden. · Privacybeleid & Disclaimer

error: Copyright Benicasa