Skip to content
Vanaf:  299.800

Villa Constanza

De Villa Constanza is een villa welke gebaseerd is op de laat 17e eeuwse haciënda’s en die beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers en een separaat toilet op de begane grond. Indien gewenst is een ontwerp met een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond ook eenvoudig realiseerbaar. Door de schuine dakvlakken heeft deze villa een klassiek uiterlijk, met prachtige rondingen die haar een statige uitstraling geven. De benedenverdieping heeft een ruime woonkamer en een grote tv-kamer/hobbykamer. Verder is er een royale keuken aanwezig. Op de bovenverdieping zijn vier ruime slaapkamers gesitueerd waarvan twee met boventerras en twee complete badkamers. Deze ruime woning heeft een totale constructie oppervlakte van 229 m2.

Indeling:
Begane grond: Overdekte entree · hal met trapopgang naar de eerste verdieping · separaat toilet · tv-kamer/hobbykamer · woonkamer met toegang tot het overdekte terras · keuken met eigen doorgang naar de hal.
1e verdieping: Overloop · badkamer 1 · slaapkamer 1 · slaapkamer 2 · slaapkamer 3 met terras · badkamer 2 · slaapkamer 4 met terras · solarium welke toegankelijk is via badkamer 2.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief architectkosten, bouwvergunningen en een 10 jarige bouwgarantie. Niet inbegrepen in de prijs is het perceel, bouwklaarmaken perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Algemene informatie

Referentie : 020005
Prijs : Vanaf:  299.800
Woningtype : Villa
Zone : Heel Spanje
Soort bouw : Nieuwbouw
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 229 m2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen m2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuw te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin : Tuinaanleg optioneel
Parking : Optioneel

Energy Efficiency

Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Terras

Maak een afspraak


JaNee


BezichtigingAfspraak op kantoor

Wij kunnen een verzoek tot het maken van een afspraak uitsluitend in behandeling nemen als alle verplichte velden volledig en juist zijn ingevuld.Openingstijden

Ons kantoor is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, tussen
09:30 uur en 13:30 uur.
Buiten deze uren alleen op afspraak.

Copyright © 2019: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden. · Privacybeleid & Disclaimer

error: Copyright Benicasa