Skip to content
Vanaf:  301.000

Villa Elisa

De Villa Elisa is door ons ontworpen voor mensen die een exclusieve villa willen combineren met gemak en comfort. De garage is volledig geïntegreerd in de villa. Een royale woonkamer met Amerikaanse keuken voert de boventoon op de begane grond. De eerste verdieping is voorzien van drie meer dan royale slaapkamers en een grote badkamer en een kleinere badkamer. De ruime indeling gecombineerd met een statige afwerking geeft deze villa een uiterst exclusieve uitstraling. De woning heeft een constructie oppervlakte van 230 m2.

Indeling:
Begane grond: Entree · hal met trapopgang naar de eerste verdieping · toilet · woonkamer met toegang tot de tuin · keuken · bijkeuken · aanpandige garage.
Eerste verdieping: Overloop · badkamer 1 · badkamer 2 · slaapkamer 1 · slaapkamer 2 · slaapkamer 3.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief architectkosten, bouwvergunningen en een 10 jarige bouwgarantie. Niet inbegrepen in de prijs is het perceel, bouwklaarmaken perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Algemene informatie

Referentie : 020010
Prijs : Vanaf:  301.000
Woningtype : Villa
Zone : Heel Spanje
Soort bouw : Nieuwbouw
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 230 m2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen m2

Kenmerken

Zwembad : Optioneel
Tuin : Tuinaanleg optioneel
Parking : Garage

Energy Efficiency

Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Garage

Maak een afspraak


JaNee


BezichtigingAfspraak op kantoor

Wij kunnen een verzoek tot het maken van een afspraak uitsluitend in behandeling nemen als alle verplichte velden volledig en juist zijn ingevuld.Openingstijden

Ons kantoor is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, tussen
09:30 uur en 13:30 uur.
Buiten deze uren alleen op afspraak.

Copyright © 2019: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden. · Privacybeleid & Disclaimer

error: Copyright Benicasa