Vanaf:  460.600

Villa Esmeralda

De Villa Esmeralda is ons paradepaardje met 4 riante slaapkamers en 2 comfortabele badkamers. De trap naar de eerste verdieping, alsmede de ruime hal geeft de Esmeralda een meer dan chique uitstraling. De woning is in alle opzichten ruim van opzet, wat alleen al blijkt uit de enorme woonkamer. Vier ruime slaapkamers zijn standaard bij dit model, waarvan één gesitueerd is op de begane grond, waardoor het mogelijk is een slaapkamer om te toveren tot bijvoorbeeld een studeerkamer of praktijkruimte. De veranda’s zijn bijna rondom de gehele villa geconstrueerd. Het enorme boventerras is verbonden met de drie belangrijkste slaapkamers, waarmee de mogelijkheid wordt gecreëerd om bijvoorbeeld met een grote groep mensen te dineren. Verder heeft deze villa een buitentrap naar de slaapkamers. De woning heeft een constructie oppervlakte van maar liefst 363 m2.

Indeling:
Begane grond: Overdekte entree · ruime hal · toilet · slaapkamer 1 · badkamer 1 · hal met trap naar de eerste verdieping · woonkamer met toegang tot het overdekte terras · keuken · bijkeuken.
1e verdieping: Overloop · badkamer 2 · slaapkamer 2 · slaapkamer 3 · slaapkamer 4 · dakterras welke toegankelijk is via slaapkamers 3 en 4.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief architectkosten, bouwvergunningen en een 10 jarige bouwgarantie. Niet inbegrepen in de prijs is het perceel, bouwklaarmaken perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Algemene informatie

Referentie : 020008
Prijs : Vanaf:  460.600
Woningtype : Villa
Zone : Heel Spanje
Soort bouw : Nieuwbouw
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 363 m2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen m2

Kenmerken

Huidige staat : Nog te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin : Tuinaanleg optioneel
Parking : Optioneel

Energy Efficiency

Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Terras

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingAfspraak op kantoor

Helaas kunnen wij uw verzoek tot het maken van een afspraak uitsluitend in behandeling nemen mits alle verplichte velden volledig en juist door u zijn ingevuld.


Openingstijden

Tot en met 9 september 2019 is ons kantoor geopend van dinsdag tot en met zaterdag, tussen
09:30 uur en 13:30 uur.
Buiten deze uren alleen op afspraak.

Copyright © 2019: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden. · Privacybeleid & Disclaimer

error: Copyright Benicasa