Vanaf:  345.400

Villa Gabriela

De Villa Gabriela is een villa met een meer Amerikaanse inslag en heeft 3 ruime slaapkamers en 2 comfortabele badkamers. De uitbouw van de voorgevel geeft deze villa een statige uitstraling. Een villa om trots op te zijn. Door de praktische indeling van de woonkamer ontstaat hier een zeer comfortabel leefgenot. Er is vooral extra aandacht besteed aan de keukenruimte. De grote hal maakt de entree zeer speciaal. Optioneel kan een carport aan de zijkant van de villa worden geconstrueerd. De villa beschikt over een constructie oppervlakte van 267 m2.

Indeling:
Begane grond: Overdekte entree · ruime hal met trap naar de eerste verdieping · woonkamer met toegang tot het overdekte terras · keuken · bijkeuken · carport.
1e verdieping: Ruime overloop · slaapkamer 1 met complete badkamer en-suite en toegang tot het terras · badkamer 2 · slaapkamer 2 met toegang tot het terras · slaapkamer 3 · solarium welke toegankelijk is via slaapkamers 1 en 2 en eventueel badkamer 1.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief architectkosten, bouwvergunningen en een 10 jarige bouwgarantie. Niet inbegrepen in de prijs is het perceel, bouwklaarmaken perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Algemene informatie

Referentie : 020003
Prijs : Vanaf:  345.400
Woningtype : Villa
Zone : Heel Spanje
Soort bouw : Nieuwbouw
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 267 m2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen m2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuw te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin : Tuinaanleg optioneel
Parking : Carport

Energy Efficiency

Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Carport
Terras

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingAfspraak op kantoor

Helaas kunnen wij uw verzoek tot het maken van een afspraak uitsluitend in behandeling nemen mits alle verplichte velden volledig en juist door u zijn ingevuld.


Openingstijden

Tot en met 9 september 2019 is ons kantoor geopend van dinsdag tot en met zaterdag, tussen
09:30 uur en 13:30 uur.
Buiten deze uren alleen op afspraak.

Copyright © 2019: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden. · Privacybeleid & Disclaimer

error: Copyright Benicasa