Vanaf:  274.600

Villa Gisela

De Villa Gisela is een villa met de uitstraling van een oude Spaanse ‘Casa de Campo’, speciaal ontworpen voor mensen die de oude woonsfeer en modern comfort willen combineren. De garage is bij deze woning aanpandig gerealiseerd. Een ruime woonkamer voert de boventoon op de begane grond. De eerste verdieping is voorzien van drie royale slaapkamers en drie comfortabel ingerichte badkamers. Op de begane grond is een separaat toilet annex extra badkamer gesitueerd. Door de traditionele afwerking met moderne materialen, behoudt deze villa een typisch Spaanse uitstraling. Bij het ontwerpen van deze villa is getracht alle vertrekken ruim doch sfeervol op te zetten, maar zijn er altijd diverse, persoonlijke indelingsmogelijkheden. Deze compacte woning heeft een totale constructie oppervlakte van 208 m2 waarin de garage is inbegrepen.

Indeling:
Begane grond: Entree · ruime hal met trapopgang naar de eerste verdieping · toilet annex badkamer · woonkamer met toegang tot de tuin · keuken · garage.
Eerste verdieping: Overloop · slaapkamer 1 met badkamer en-suite · slaapkamer 2 met badkamer en-suite · badkamer 3 · slaapkamer 3.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief architectkosten, bouwvergunningen en een 10 jarige bouwgarantie. Niet inbegrepen in de prijs is het perceel, bouwklaarmaken perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Algemene informatie

Referentie : 020002
Prijs : Vanaf:  274.600
Woningtype : Villa
Zone : Heel Spanje
Soort bouw : Nieuwbouw
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 208 m2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen m2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuw te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin : Tuinaanleg optioneel
Parking : Garage

Energy Efficiency

Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Garage
Terras

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingAfspraak op kantoor

Helaas kunnen wij uw verzoek tot het maken van een afspraak uitsluitend in behandeling nemen mits alle verplichte velden volledig en juist door u zijn ingevuld.


Openingstijden

Tot en met 9 september 2019 is ons kantoor geopend van dinsdag tot en met zaterdag, tussen
09:30 uur en 13:30 uur.
Buiten deze uren alleen op afspraak.

Copyright © 2019: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden. · Privacybeleid & Disclaimer

error: Copyright Benicasa