Vanaf:  206.200

Villa Quinta

De Villa Quinta heeft de beschikking over 3 ruime slaapkamers, 2 comfortabele badkamers en is daarmee een perfect afgewerkte villa voor een vriendelijke prijs. Door de vierkante bouwvorm ontstaat er een ideale oppervlakteverdeling. Het riante boventerras geeft deze villa een extra dimensie. De royale overdekte terrassen bieden volop mogelijkheid om heerlijk te vertoeven in de schaduw in de warme zomermaanden. Door de aanwezigheid van een ruime slaapkamer met aansluitende badkamer op de begane grond, is deze villa ook uitermate geschikt voor senioren. De woning heeft een constructie oppervlakte van 151 m2.

Indeling:
Begane grond: Entree · hal met trapopgang naar de eerste verdieping · separaat toilet · open keuken · woonkamer met toegang tot het overdekte terras · slaapkamer 1 met toegang tot het overdekte terras en badkamer en-suite.
1e verdieping: Overloop · badkamer 2 · slaapkamer 2 · slaapkamer 3 · solarium welke toegankelijk is via beide slaapkamers.

Gegarandeerde bouwtijd
Onze villa’s worden standaard sleutelklaar, geheel afgewerkt en voorzien van comfortabele badkamers en keukenmeubel opgeleverd binnen een schriftelijk gegarandeerde bouwtijd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie. Onze villa’s zijn speciaal door ons ontwikkeld voor de Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. Onze villa’s zijn in principe op elke locatie in Spanje te realiseren.

De vermelde bouwprijs is vanaf, met een standaard kwaliteit en bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs is inclusief architectkosten, bouwvergunningen en een 10 jarige bouwgarantie. Niet inbegrepen in de prijs is het perceel, bouwklaarmaken perceel, aansluiting op water- en elektra of andere voorzieningen, aanpassingen in standaard afmetingen, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Algemene informatie

Referentie : 020006
Prijs : Vanaf:  206.200
Woningtype : Villa
Zone : Heel Spanje
Soort bouw : Nieuwbouw
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 151 m2
Perceel m2 : Perceel niet inbegrepen m2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuw te bouwen
Zwembad : Optioneel
Tuin : Tuinaanleg optioneel
Parking : Optioneel

Energy Efficiency

Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Terras

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingAfspraak op kantoor

Helaas kunnen wij uw verzoek tot het maken van een afspraak uitsluitend in behandeling nemen mits alle verplichte velden volledig en juist door u zijn ingevuld.


Openingstijden

Tot en met 9 september 2019 is ons kantoor geopend van dinsdag tot en met zaterdag, tussen
09:30 uur en 13:30 uur.
Buiten deze uren alleen op afspraak.

Copyright © 2019: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden. · Privacybeleid & Disclaimer

error: Copyright Benicasa