Vanaf:  221.580

Villa Esmeralda

De Villa Esmeralda is een ruime villa met een modern design en beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De benedenverdieping heeft een woonkamer met toegang tot het terras, een semi-open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Op de bovenverdieping is een derde slaapkamer aanwezig, een tweede badkamer en een ruim boventerras. De villa heeft een  constructie oppervlakte van 175 m2, waarin ruim 19 m2 terrasruimte is inbegrepen. De villa is speciaal door ons ontwikkeld voor de hedendaagse Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. De villa is in principe op elke locatie binnen ons werkgebied te realiseren. De villa wordt standaard sleutelklaar en geheel afgewerkt door ons opgeleverd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie.

De vermelde bouwprijs is vanaf, bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijs van dit standaard voorbeeldmodel is inclusief architectkosten, bouwvergunningen en een 10 jarige bouwgarantie. Niet inbegrepen in de prijs is het perceel, bouwklaarmaken perceel, aansluiting op water- en elektra, aanpassingen in standaard afmetingen door gemeentelijke regelgeving, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische- en registratierechten, nieuwbouwverklaring en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Gegevens

Prijs : Vanaf:  221.580
Provincie : Alicante
Woningtype : Villa
Soort bouw : Villabouw
Soort transactie : Villabouw
Status : Beschikbaar
Energielabel : In afwachting
Huidige staat : Nog te bouwen

Internal Structure

Referentie : Esmeralda
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Verdiepingen : 2
Bebouwing : 175 m2

Eigenschappen

Dakterras
Inbouwkasten
Terras

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingMeer informatieAfspraak op kantoorTelefonisch contactContact per e-mail


Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur. Buiten deze uren alleen op afspraak.


De Costa Blanca

Costa Blanca Calpe

De Costa Blanca heeft het meest gezonde leefklimaat van Europa en het tweede meest gezonde leefklimaat van de wereld. Niet voor niets komen steeds meer landgenoten juist naar dit mooie stukje Spaanse kust om van hun 'Gouden Jaren' te genieten. Goudgele zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden, wisselen elkaar af met rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee waar de kapen van La Nao en van San Antonio zich bevinden...

De Spanjemakelaar

Copyright © 2019: Benicasa SL · Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid

error: Copyright Benicasa