Rated 5 out of 5

Vanaf de start prima contact. Realistisch en betrouwbaar. Houden zich aan afspraken en zijn klantgericht. Dank, een aanbeveling voor kopers en verkopers in Spanje!

Kevin Nijman
Rated 5 out of 5

Hele fijne ervaring gehad met Jacqueline toen ik een huis wilde huren (wat ik ook gedaan heb) bij Benicasa. Het contact was prettig en ik wil Benicasa zeker aanbevelen als verhuurkantoor.

Cindy Westra
Rated 5 out of 5

Door de bezichtiging van een woning (die we ook hebben gekocht) hebben wij Benicasa als een zeer fijn makelaarskantoor ervaren. Tijdens de bezichtiging liet makelaar Jan alles zien (ook kastjes/koelkast/dakramen/etc) en deed hij echt moeite voor ons. We haren echt niet de makkelijkste, maar toch voelden wij ons steeds serieus genomen als eventuele koper. Alle vragen kon hij beantwoorden. Dus; goede rondleiding! Daarom besloten wij Benicasa ook als makelaar voor de verkoop van ons huis in te zetten en was onze woning binnen een maand verkocht! Korte lijnen, goede communicatie, snelle acties en een hele fijne samenwerking. Kortom; zeker aan te raden.

Han en Eva de Waard
Rated 5 out of 5

Zo enorm veel opties in Spanje om uit te kiezen en slechts één makelaar heeft ons fatsoenlijk geholpen! Goede service!

Lize Suikerbuyk
Rated 5 out of 5

De mensen van Benicasa hebben ons heel goed begeleid met de verkoop van ons huis. Hun kennis van het makelaarschap is prima en ze zijn een geduchte concurrent voor de gevestigde makelaars aan de Costa Blanca door hun scherpe prijsstelling en het all-in pakket. Benicasa heeft een prettige manier van communiceren en ze hebben goed uitgelegd wat er allemaal ging gebeuren.

Jan Willem Kerstens