Onze diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Benicasa heeft een uitgebreid dienstenpakket, waarbij ‘service’ het sleutelwoord is van onze organisatie. In de rechter kolom treft u een overzicht wat wij onder andere kunnen bieden. Door op de dienst van uw keuze te klikken krijgt u een meer uitgebreide omschrijving te zien. Als u dat wat u nodig heeft niet terug vindt in de lijst, wil dat niet meteen zeggen dat wij u niet van dienst kunnen zijn. U kunt vrijblijvend contact met ons op nemen via het onderstaande contactformulier en uw wensen aan ons voorleggen. En in het uitzonderlijk geval wij u niet zelf van dienst kunnen zijn kennen wij vaak wel de juiste personen, bedrijven of instanties die u alsnog kunnen helpen.

Meer dan 20 jaar ervaring in Spanje
Dankzij meer dan 20 jaar ‘Spanje ervaring’ kennen wij de weg binnen ons werkgebied als geen ander. Dus waarom tijd verliezen of onnodige kosten maken als het allemaal tegen een redelijke vergoeding voor u geregeld kan worden en vaak nog in uw eigen taal ook? Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op en stuur ons uw wensen. Wij spreken uw taal, dus dat is wel zo eenvoudig.

Ik wil graag meer informatie over:
AankoopbegeleidingBouwtechnische keuringEmigratiebegeleidingEnergiecertificaatHypotheekadviesIncassoJuridisch adviesVerhuisserviceVerhurenVerkopenVerkoopstylingVerzekeringenVillabouwWaardebepaling

U bent natuurlijk ook gewoon van harte welkom op ons kantoor in Benissa om vragen omtrent uw mogelijkheden met ons te bespreken. Onze contactgegevens, kantooradres en openingstijden kunt u onderaan deze pagina vinden door even naar beneden te scrollen.