SPAANSE MARKTKENNIS MESSCHERP ONDERHANDELEN ZORGELOOS ONDERTEKENEN
Wij zoeken eventueel de woning en gaan vanaf de eerste bezichtiging met u mee. Wij hebben alle kennis en data in huis om u goed te kunnen adviseren over de waarde en de staat van het huis dat  op het oog hebt, naar welk stukje Spanje uw keuze ook uit gaat. Wij voeren namens u de onderhandelingen met de verkopende partij over de beste voorwaarden en de scherpste prijs. Met meer dan 20 jaar ervaring als aankoopmakelaar in Spanje gaan we altijd voor het beste resultaat: dat is een dik tevreden u! Als de koopovereenkomst is opgesteld, wordt die door onze huisadvocaat tot op de punten en komma’s gecheckt. We gaan pas akkoord als we zeker weten dat alles klopt en goed is vastgelegd. Alleen op die manier kunt u zorgeloos uw handtekening zetten.

 

Hoe werkt het?

1 Bezichtiging en waardebepaling
2 Technische en juridische aspecten
3 Bieden en onderhandelen
4 De koopovereenkomst
5 De overdracht
> Stappen bekijken

 

Wat zijn onze kosten?
Kiest u voor een persoonlijke aankoopmakelaar in Spanje? Dan betaalt u bij ons een courtage van 1,5% van de koopsom, met een minimum van € 1.750,-. Bij het accepteren van ons aanbod betaalt u direct 45% van ons minimaal tarief, waarna wij voor u aan de slag gaan. Zodra u een akkoord over de koopprijs heeft bereikt met de verkopende partij completeert u het minimale tarief, waarna wij alle documentatie juridisch laten controleren door onze advocaat en een bouwtechnische inspectie door de architect wordt uitgevoerd. Op het moment dat het koopcontract (contrato de compra/venta of contrato de arras) ondertekend is door u en de verkopende partij, eventuele ontbindende voorwaarden niet meer gelicht kunnen worden en daarmee de koop definitief is, betaalt u ons het resterende deel van onze courtage. Uiteraard blijven wij u volledig begeleiden tot en met het passeren van uw nieuwe woning bij de notaris in Spanje.

Onze courtage is inclusief zoekopdracht in heel Spanje, begeleiding bij de bezichtiging(en), juridische controle van alle beschikbare documentatie, een bouwkundige inspectie, begeleiding vanaf het allereerste begin tot en met de notaris in Spanje en een hypotheekcheck door onze onafhankelijke Nederlandstalige hypotheekadviseur. Lekker overzichtelijk dus, compleet en geen financiële verrassingen achteraf!

Meer weten?
Wilt u meer weten over aankoopbegeleiding in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Alle genoemde bedragen en percentages zijn exclusief de dan geldende BTW in Spanje en extra in opdracht van u te maken kosten.