Onze diensten » Villabouw

Een verschil in kwaliteit!

Benicasa bouwt volgens de hoogst haalbare Spaanse normen, gebruikmakend van kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen, waardoor wij al meer dan twintig jaar een uitmuntende kwaliteit van onze villa’s kunnen garanderen. Onze villa’s worden onder eigen architectuur ontworpen, waardoor u deze bij geen enkele andere bouwmaatschappij in Spanje aan zult treffen en de kenmerkende vorm als het ware de exclusieve handtekening van de architect is. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid tot het ontwerpen van een woning geheel volgens eigen fantasie, voorkeuren en wensen.

Wij vervullen uw wensen
Dankzij een goed lopende organisatie, is Benicasa in staat de wensen van de toekomstige bewoners optimaal te vervullen.
Een door een onafhankelijk bureau uitgevoerd marktonderzoek heeft aangetoond waar deze wensen zich op richten:

· Een juiste en correcte prijsstelling
· Een mooi ontwerp en een hoogwaardige uitvoering
· Een hoge kwaliteits- en afwerkingsnorm
· Een realistische maar vooral gegarandeerde bouwtijd
· Een vooraf overeengekomen bouwprijs

Benicasa heeft zichzelf deze wensen als absolute eis opgelegd. Het resultaat is er dan ook naar:
· Eerlijke en gegarandeerde bouwprijzen
· Onder eigen architectuur ontworpen woningen
· Woningen met een hoog afwerkingsniveau
· Een vooraf schriftelijk gegarandeerde bouwtijd
· Villa’s welke geheel naar uw eigen wens kunnen worden ingericht

Perfecte investering
Kortom; een perfecte investering in een schitterende omgeving! Daar komt bij dat Benicasa niet alleen bouwt volgens de hoogst haalbare normen in Spanje, maar de met u overeengekomen bouwprijs, te gebruiken materialen en maximale bouwtijd, altijd schriftelijk overeenkomt en daarmee garandeert. Daar komt bij dat Benicasa uw woning op bijna elke locatie in Spanje kan bouwen.
De vermelde bouwprijzen van onze standaard voorbeeldmodellen zijn vanaf, bij realisatie op een vlak of afgevlakt perceel. De vermelde bouwprijzen van onze standaard voorbeeldmodellen zijn inclusief architectkosten, bouwvergunningen en een 10 jarige bouwgarantie. Niet inbegrepen in de prijzen zijn het perceel, bouwklaar maken perceel, aansluiting op water- en elektra, aanpassingen in standaard afmetingen door gemeentelijke regelgeving, zwembad, tuin- en terrasaanleg, pergola’s en carports, juridische-en registratierechten, nieuwbouwverklaring, eventuele reis- en verblijfskosten en BTW. Informeert u bij ons kantoor naar de exacte hoogte van de additionele kosten.

Meer informatie
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag bij. Neemt u vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor in het centrum van Benissa. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we dan graag de mogelijkheden met u. Wij spreken uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.