Benicasa Construcciones is uw dynamische, vakkundige en allround aannemer en bouwbedrijf aan de Costa Blanca, onder Nederlands management. Ons werkgebied strekt zich uit van Dénia in het noorden tot en met Benidorm in het zuiden en landinwaarts. Als allround aannemer en bouwbedrijf in Spanje zijn wij dé specialist in:

  • Ontwikkeling en bouw van exclusieve villa’s
  • Verbouw van bestaande woningen
  • Renovatie, restauratie en transformatie
  • Service en (groot) onderhoud
  • Schadeherstel
  • Onderhoud en aanleg van tuinen

Ons team
Benicasa Construcciones bestaat uit een team van gedreven professionals met allen hun eigen specialisme. Uiteraard beschikken wij over deskundige service- en onderhoudsmedewerkers, uitvoerders en projectleiders. Voor specialismen die we zelf niet in huis hebben, werken we samen met betrouwbare onderaannemers, zodat wij nooit ‘nee’ hoeven te verkopen en u zeker weet dat u altijd met één aanspreekpunt te maken heeft.

Villabouw
Benicasa Construcciones bouwt uw villa volgens een traditionele Nederlandse bouwmethode, gebruik makend van de hoogst kwalitatieve en duurzame bouwmaterialen, waardoor wij eenvoudig een uitmuntende kwaliteit van onze villa’s kunnen garanderen. Daar komt bij dat Benicasa Construcciones bouwt volgens de hoogst haalbare normen in Spanje en alle afspraken altijd schriftelijk met u overeenkomt en daarmee garandeert. Lees verder >>>

Verbouwen & renovaties
Buiten het bouwen van kwalitatief hoogwaardige en exclusieve villa’s in Spanje, is Benicasa Construcciones ook uw betrouwbare partner voor kleine verbouwingen en complete renovatiewerkzaamheden. De renovatie van uw woning in Spanje geschiedt door vakbekwame professionals en bevat kleine renovatie werkzaamheden als het opschilderen van uw woning, het moderniseren van sanitaire ruimtes en het plaatsen van zwembaden, tot aan het (deels) verwijderen en opnieuw optrekken van oude woningen in stadscentra of daarbuiten. Lees verder >>>

Voor particulieren
Wonen doet u elke dag. En woonwensen heeft u waarschijnlijk uw hele leven. Een uitbreiding van uw woning, een verbouwing, een renovatie of een compleet nieuw huis. Benicasa Construcciones kan als aannemer en bouwbedrijf in Spanje deze kleine en grote woonwensen voor u realiseren. Met Nederlands vakmanschap en oog voor detail. Bij ongemakken of calamiteiten staat onze service- en onderhoudsdienst direct voor u klaar. En kwaliteit is verzekerd met meer dan 20 jaar bouwervaring in Spanje.

Zakelijk bouwen
Zakelijke projecten vragen om een zakelijke benadering. Een goed plan, een duidelijke planning en een uitvoering die het bedrijfsproces zo min mogelijk in de weg staat. Benicasa Construcciones combineert grote of complexe bouwopdrachten met een persoonlijke aanpak. Dat betekent korte lijnen en één contactpersoon. Ook renovatie, restauratie, service en groot onderhoud zijn bij ons in vertrouwde handen. Zo verzorgen we voor meerdere woningverhuurbedrijven het onderhoud aan huurwoningen, renoveren we regelmatig (commerciële)panden en verzorgen we verbouwingen aan overige gebouwen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over bouwen in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.