Buiten het bouwen van kwalitatief hoogwaardige exclusieve villa’s in Spanje, is Benicasa Construcciones ook uw betrouwbare partner voor kleine verbouwingen en complete renovatiewerkzaamheden. De renovatie van uw woning in Spanje geschiedt door vakbekwame professionals en bevat kleine renovatie werkzaamheden als het opschilderen van uw woning, het moderniseren van sanitaire ruimtes en het plaatsen van zwembaden, tot aan het (deels) verwijderen en opnieuw optrekken van oude woningen in stadscentra of daarbuiten.

Renovatie en restauratie
Renovatie en restauratie van monumenten en herontwikkeling van binnenstedelijke gebieden krijgen de komende jaren, ook in Spanje, veel aandacht. Steeds meer bestaande gebouwen krijgen een nieuwe bestemming of indeling. Benicasa Construcciones adviseert over renovatie, restauratie, funderingsherstel en aanpassing van een gebouw voor andere functies. Bestaande en oude gebouwen verkeren vaak nog in goede staat. Daarom is het niet altijd nodig om over te gaan tot sloop. Door revitalisering is het mogelijk ruimtes en indelingen aan te passen aan de huidige eisen en wensen. Benicasa Construcciones onderzoekt de mogelijkheden van het gebouw, houdt daarbij rekening met de wensen van de klant en vertaalt de wensen in een architectonisch ontwerp. Vervolgens voeren we een haalbaarheidsonderzoek uit, werken we de plannen uit in een ontwerp en begeleiden we de gehele realisatie.

Kleine verbouwingen
Ook voor kleinere verbouwingen of minder complexe renovaties van uw woning in Spanje, zoals het plaatsen van een keuken, het moderniseren van een badkamer of het plaatsen van bijvoorbeeld zwembaden, kunt u bij Benicasa Construcciones uitstekend terecht. Door het strak inplannen van de werkzaamheden gecombineerd met een lagere kostprijs voor de te gebruiken materialen, blijken onze offertes in de regel niet allen concurrerend te zijn, maar profiteert u meteen van onze kennis en reeds aanwezige hoge kwaliteitsnormen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over bouwen in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.