Bouwen in Spanje doet u met Benicasa Construcciones, uw Nederlands bouwbedrijf in Spanje. Door de centrale ligging van ons kantoor zijn wij in staat om langs de gehele Spaanse Costa én landinwaarts, exclusieve villa’s en projecten. Benicasa bouwt volgens een traditionele Nederlandse bouwmethode, gebruik makend van de hoogst kwalitatieve bouwmaterialen, waardoor wij een uitmuntende kwaliteit van onze villa’s kunnen garanderen.

Wij bouwen volgens uw wensen
Op onze website treft u enkele voorbeeld modellen, welke onder eigen architectuur zijn ontworpen. Dit houdt in dat u onze modellen bij geen enkele andere bouwmaatschappij zult aantreffen, waardoor de kenmerkende vorm van elke villa een exclusieve handtekening is van de architect. Uiteraard bieden wij u, buiten de door ons gepresenteerde voorbeeldwoningen, ook de mogelijkheid tot het ontwerpen van een woning volgens eigen fantasie. Dankzij een goed lopende organisatie, is Benicasa Construcciones in staat de wensen van de toekomstige bewoners optimaal te vervullen. Een door een onafhankelijk bureau uitgevoerd marktonderzoek heeft aangetoond waar deze wensen zich op richten:

  • een juiste en correcte prijsstelling;
  • een mooi ontwerp en een hoogwaardige uitvoering;
  • een hoge kwaliteits- en afwerkingsnorm;
  • een realistische maar vooral gegarandeerde bouwtijd;
  • een vooraf overeengekomen bouwprijs.

Benicasa heeft zichzelf deze wensen als absolute eis opgelegd. Het resultaat is er dan ook naar:

  • vriendelijke en gegarandeerde bouwprijzen;
  • onder eigen architectuur ontworpen woningen;
  • woningen met een hoog afwerkingsniveau;
  • een vooraf schriftelijk gegarandeerde bouwtijd;
  • villa’s welke geheel naar uw eigen wens kunnen worden afgewerkt en ingericht.

Garantie van bouwtijd en bouwprijs
Kortom; een perfecte investering in een schitterende omgeving! Daar komt bij dat Benicasa Construcciones niet alleen bouwt volgens de hoogst haalbare normen, maar de met u overeengekomen bouwprijs, te gebruiken materialen en maximale bouwtijd, altijd schriftelijk overeenkomt en garandeert. Laat u meevoeren langs deze zonovergoten Spaanse kust en maak uw keuze voor uw eigen exclusieve woning onder de Spaanse zon!

Meer weten?
Wilt u meer weten over bouwen in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.