Wilt u weten of het mogelijk is om een hypotheekaanvraag in Spanje te starten? Doe dan een hypotheekcheck. Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen enkele dagen contact met u op om uw mogelijkheden door te spreken. Ook ontvangt u meteen een duidelijk overzicht van de hypotheekvoorwaarden van de Spaanse bank. De kosten voor een hypotheekcheck bedragen € 100,- en worden verrekend met de bemiddelingskosten.

Werking Hypotheekcheck
Met een hypotheekcheck nemen wij uw dossier door en beoordelen dit kritisch. Wij kennen de richtlijnen van de met ons samenwerkende Spaanse banken goed en hebben er dan ook vertrouwen in dat wij in dit stadium een duidelijke indicatie kunnen geven of een hypotheek haalbaar is of niet. Op deze manier kunnen wij u een professioneel advies geven over om succesvol een hypotheek aan te vragen. Wij hebben hier dusdanig veel vertrouwen in dat wij zelfs bereid zijn op basis van de uitkomst een “Geen Resultaat? Geen Kosten!” garantie te geven.

Geen resultaat? Dan ook geen kosten!
Bij een positieve uitkomst van de hypotheekcheck geven wij aan dat een hypotheek, op basis van de tot dan toe door u aangeleverde informatie, volgens onze analyse mogelijk kan zijn. Mochten wij bij een positieve uitkomst van de hypotheekcheck, buiten uw schuld, onverhoopt toch geen hypotheekaanbieding voor u kunnen verzorgen, hoeft u ons ook geen bemiddelingskosten te betalen. Op deze manier loopt u dus geen enkel financieel risico.

Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.