Onze diensten » Verhuisservice

Uw verhuizing in goede handen 

U heeft een woning in Spanje gevonden waar u de komende jaren heerlijk kunt wonen, of u heeft uw woning in Spanje succesvol verkocht. En nu krijgt u te maken met de stress van de verhuizing. Gelukkig helpt Benicasa u ook hiermee goed op weg. Wij werken voor onze verhuisservice samen met een professioneel, onafhankelijk Nederlands verhuisbedrijf, met vestigingen in Nederland en Spanje. Mede door een vestiging in Nederland, kunnen zij u meer dan uitstekend van dienst zijn.

Alles tot in de puntjes geregeld
Het verhuisbedrijf is al ruim 20 jaar succesvol actief als verhuizer van en naar Spanje/België/Nederland en kan uw lokale verhuizing (compleet of stukgoed) én Internationale verhuizing compleet verzorgen. In de loop der jaren is het verhuisbedrijf uitgegroeid tot een familiebedrijf waarin met 100% motivatie uw verhuizing tot in de puntjes wordt geregeld en afgewerkt.

Verhuizen van en naar Spanje al vanaf € 100,- per kubieke meter

Inclusief verhuisverzekering
Wie kiest voor een verhuizing van of naar Spanje met de verhuisservice van Benicasa, kiest voor kwaliteit voor een tarief vanaf € 100,- per te vervoeren kubieke meter. Dit tarief is standaard inclusief verhuisverzekering en ligt fors lager dan bij veel ‘traditionele’ verhuisbedrijven. Alle door het met Benicasa samenwerkende verhuisbedrijf uitgebrachte offertes zijn inclusief BTW en overige kosten, dus geen financiële verrassingen achteraf. Maar ook voor het t
ijdelijk opslaan van goederen in Spanje en Nederland is mogelijk en speciale verpakkingen voor zeer kwetsbare goederen behoren tot hun specialiteiten. Daarbij is het goed te weten dat het verhuisbedrijf als een van de weinige verhuisbedrijven beschikt over een eigen verhuislift, zodat een verhuizing tot vier hoog voor hen een fluitje van een cent is.

Elke bestemming in Spanje
Gaat u naar de Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Brava, Costa Dorada of Costa Tropical verhuizen? Ook daar komt het met ons samenwerkende verhuisbedrijf meerde malen per maand, zodat zij u feitelijk naar elke bestemming in Spanje kunnen verhuizen. In de wetenschap dat zij, vaak zonder overladen, ook de meest lastige plaatsen kunnen bereiken, maakt een keuze voor de verhuisservice van Benicasa eigenlijk tot een logische.

Meer informatie
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag bij. Neemt u vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor in het centrum van Benissa. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we dan graag de mogelijkheden met u. Wij spreken uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.