Extra diensten » Verhuisservice

Uw verhuizing in goede handen 

U heeft een woning in Spanje gevonden waar u de komende jaren heerlijk kunt wonen, of u heeft uw woning in Spanje succesvol verkocht. En nu krijgt u te maken met de stress van de verhuizing. Gelukkig helpt Benicasa u ook hiermee goed op weg.

Benicasa werkt met onze makelaarsservice samen met een professioneel, onafhankelijk Nederlands verhuisbedrijf in Spanje, dat u, mede door een vestiging in Nederland, meer dan uitstekend van dienst kan zijn. Het verhuisbedrijf is al ruim 20 jaar succesvol actief als verhuizer aan de Costa Blanca en kan uw lokale verhuizing (compleet of stukgoed) én Internationale verhuizing compleet verzorgen. In de loop der jaren is het verhuisbedrijf uitgegroeid tot een familiebedrijf waarin met 100% motivatie uw verhuizing tot in de puntjes wordt geregeld en afgewerkt.

Wie kiest voor een verhuizing van of naar Spanje met de verhuisservice van Benicasa, kiest voor kwaliteit voor een tarief dat niet zelden enkele honderden euros, of meer, lager ligt dan bij de traditionele verhuizer. Alle door het met Benicasa samenwerkende verhuisbedrijf uitgebrachte offertes zijn inclusief verhuisverzekering en BTW, dus geen financiële verrassingen achteraf. Maar ook voor het tijdelijk opslaan van goederen in Spanje en Nederland is mogelijk en speciale verpakkingen voor zeer kwetsbare goederen behoren tot hun specialiteiten. Daarbij is het goed te weten dat het verhuisbedrijf als een van de weinige verhuisbedrijven beschikt over een eigen verhuislift, zodat een verhuizing tot vier hoog voor hen een fluitje van een cent is.

Gaat u naar de Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Brava, Costa Dorada of Costa Tropical verhuizen? Ook daar komt het met ons samenwerkende verhuisbedrijf meerde malen per maand, zodat zij u feitelijk naar elke bestemming in Spanje kunnen verhuizen. In de wetenschap dat zij, vaak zonder overladen, ook de meest lastige plaatsen kunnen bereiken, maakt een keuze voor de verhuisservice van Benicasa eigenlijk tot een logische.