U wilt uw huis verkopen?
Wij verkopen uw huis in 90 dagen!

U overweegt uw huis in Spanje te verkopen en dan wilt u natuurlijk snel resultaat. Het is dan zonder meer verstandig hierbij een vakman in te schakelen. Met onze unieke verkoopformule met een gegarandeerde verkoop in 90 dagen (of minder)*, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn en bent u meteen aan het juiste adres om te profiteren van onze meer dan 25 jaar ervaring en kennis als gediplomeerd makelaar. Met betrouwbaar advies van Benicasa heeft u dan ook een hele zorg minder! We leggen u graag uit wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van uw huis, hoe wij u daarbij behulpzaam kunnen zijn en, heel belangrijk, welke meerwaarde onze formule heeft.

Goede inventarisatie
Aan elke succesvolle woningverkoop gaat een goede inventarisatie van het huis vooraf. Met ‘goed’ bedoelen wij niet alleen het schetsen van een zo mooi mogelijk beeld, maar ook een zo reëel mogelijke voorstelling en het bepalen van de juiste vraagprijs. Gebaseerd op deze inventarisatie en uw aanvullende informatie bepalen wij de marktwaarde van uw huis, waarbij wij rekening houden met recente verkoopprijzen van gelijkwaardige objecten en verwachtingen in de Spaanse woningmarkt. Aan de hand van de door ons kantoor bepaalde waarde adviseren wij u vervolgens over de vraagprijs en geven wij een verwachting van de mogelijke verkoopprijs. Zijn wij het samen eens, dan concretiseren wij de gemaakte vraagprijs en bemiddelingscondities in een exclusieve bemiddelingsovereenkomst tussen u en ons kantoor met een looptijd van drie maanden.

Presentatie en bezichtiging
Aan de hand van een door ons gemaakte digitale fotoreportage en verkregen informatie, maken wij een woningpresentatie. De presentatie van uw huis gaat ondermeer via de bekende woningportalen als Idealista en Spainhouses, zodat wij zeker weten dat ook de buitenlandse markt goed bereikt wordt. Uiteraard plaatsen wij ook een uitgebreide presentatie op onze eigen, goed bezochte internetpagina en vergeten wij ook de steeds belangrijker wordende social mediakanalen, als Facebook, Twitter en Instagram niet. Daar alleen al hebben wij in totaal meer dan 30.000 individuele volgers. Wanneer wij kandidaat-kopers voor uw huis hebben gevonden maken wij met u en hen een afspraak voor een bezichtiging. Wij leiden de serieus geïnteresseerde kandidaat-kopers rond, al of niet in uw bijzijn, net wat u zelf prefereert. Mede door de door ons samengestelde informatie over uw huis krijgt de kandidaat-koper in alle opzichten een goed beeld van uw huis. Na elke bezichtiging ontvangt u een mondeling rapport, waardoor u, ook als u er niet bij bent, snel duidelijkheid heeft over de voortgang.

Zorgvuldige afwikkeling
Wij voeren, namens u, de onderhandelingen. Het hele proces van de onderhandelingen nemen we vooraf met u door. Tussentijds informeren en adviseren wij u over elke stap. Dat biedt duidelijkheid in de procedure en voorkomt misverstanden. Uiteraard bepaald u of een eventueel bod op uw huis geaccepteerd wordt of niet. Het is en blijft namelijk uw huis. Is er overeenstemming bereikt, dan is het verstandig dit direct op papier vast te leggen. Wij zorgen voor de opstelling van het koopcontract en een goede overdracht van gegevens aan de notaris in Spanje. In het geval dat de koper het koopcontract zelf wil laten opmaken, zorgen wij voor een grondige controle door onze advocaat. De officiële overdracht van de woning vindt, ook in Spanje, plaats bij de notaris, die zorgt voor de inschrijving van de verkoopakte in de kadastrale registers. Men noemt dit: het passeren van de akte. Normaal gesproken wordt de woning tegelijkertijd opgeleverd (de sleutels worden overhandigd). Indien door de koper gewenst, begeleiden wij de koper, voor het passeren, tijdens een laatste inspectie van de woning. Dat voorkomt onduidelijkheden bij de definitieve overdracht bij de notaris en daarna.

Na de verkoop
Onze dienstverlening is met het passeren van de verkoopakte uiteraard niet afgelopen. Mochten er in een later stadium na de verkoop problemen ontstaan, dan kunt u altijd een beroep op ons doen voor advies en waar mogelijk ondersteuning en bemiddeling. Voor het geval u weer een woning wilt (ver)kopen, staan wij u ook daarbij weer graag terzijde. Van Benicasa mag u een persoonlijke, professionele en actieve dienstverlening verwachten waarbij specialisten worden ingezet die jarenlange ervaring hebben met de Spaanse markt. Onze dienstverlening is gericht op een complete service waarbij u, als opdrachtgever, altijd volledig betrokken blijft. Voor meer informatie over woningverkoop in Spanje kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Unieke verkoopgarantie
Wij zijn er zeker van dat wij uw woning binnen 90 dagen (of minder) kunnen verkopen. Wij zijn er zelfs zo zeker van, dat wij dit schriftelijk durven te garanderen en u geen verkoopcommissie hoeft te betalen als uw huis niet door ons kantoor verkocht wordt in de door ons gegarandeerde 90 dagen. Die verkoopgarantie leggen wij vast in een exclusieve bemiddelingsopdracht tussen u en ons kantoor, zodat u zeker weet dat wij onze belofte nakomen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het verkopen van uw huis in Spanje in 90 dagen (of minder)? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

*Aanbieding onder voorbehoud van overeenstemming tussen partijen in het gegarandeerde verkoopcontract. Deze aanbieding is niet geldig bij lopende bemiddelingsovereenkomsten en/of niet exclusieve bemiddelingsovereenkomsten.