Onze diensten » Verkoopstyling

Haal het hoogste rendement uit uw huis!

U heeft de beslissing genomen om uw woning in Spanje te verkopen. U neemt contact op met uw makelaar, de verkoopprijs wordt bepaald, er wordt een mooie fotoreportage gemaakt en het ‘nieuws’ dat uw woning te koop staat wordt wereldkundig gemaakt. U bent er klaar voor om de eerste geïnteresseerden te verwelkomen.  Maar is uw huis dat ook?

Verander uw ‘thuis’ in het droomhuis van de koper
Potentiële kopers zijn op zoek naar hun droomhuis. En niet naar uw ‘thuis’. Benicasa zorgt met onze service ‘Verkoopstyling’ voor een neutrale woningpresentatie, waardoor een grotere doelgroep wél hun droomwoning herkent in uw huis. Het spreekt voor zich dat u zo sneller én beter verkoopt. Dat scheelt veel geld, tijd én zorgen. Verkoopstyling is een noodzakelijk hulpmiddel om in de huidige woningmarkt sneller te verkopen of te verhuren. Vooral in deze tijd met veel concurrerend aanbod zal uw woning positief moeten opvallen tussen alle andere te koop staande woningen. Dat leidt tot meer bezichtigingen en dus ook eerder een koper.

Statistieken en onze jarenlange ervaring wijst uit dat:
• De eerste indruk op internet voor 75% bepaalt of een ‘kijker’ een ‘koper’ wordt;
• 80% van de kijkers niet door uw spullen heen kan kijken en er dus geen bezichtiging volgt;
• De gemiddelde aspirant koper een woning zoekt die (vrijwel) instapklaar is;
• Een koper meestal geen zin heeft in ingewikkelde en grote verbouwingen;
• De gemiddelde aspirant koper een voorkeur heeft voor een eigentijds interieur.

Geen kijkers of redelijk bod?
Bent u overtuigd dat uw woning er aantrekkelijk uitziet, maar toch krijgt u geen kijkers laat staan een redelijk bod? Hoewel wij begrijpen dat u er niet echt op zit te wachten om nog geld in uw ‘oude’ woning te steken, is het dan zeker een goed idee om uw woning door Benicasa te laten restylen. Statistieken tonen namelijk aan dat woningen die op de juiste manier verkoopklaar zijn gemaakt sneller worden verkocht. En het is geen groot geheim dat juist in de eerste paar maanden dat een woning te koop staat de uiteindelijke verkoopprijs het hoogste zal uitvallen. Voorkom een
onnodig lange verkoopperiode, en daarmee te lage opbrengst, en schakel Benicasa in om uw woning in Spanje te restylen voordat uw woning in verkoop komt. U voorkomt daarmee drastische prijsverlagingen en negatieve reacties van kijkers.

Vrijblijvend advies
Wij zijn objectief en adviseren u hoe u de aspirant koper kunt verleiden tot het uitbrengen van een reëel bod. Tenslotte weten wij door meer dan 20 jaar ‘Spanje ervaring’ en ons verleden als NVM makelaar als geen ander hoe de aspirant koper denkt en beslissingen neemt. Neem vandaag nog contact op met ons kantoor voor het maken van een GRATIS afspraak. Samen met u doorlopen wij uw woning en maken wij meteen een indicatieve waardebepaling. U krijgt dan snel een helder beeld van hoe uw woning, vaak al met kleine wijzigingen, geoptimaliseerd kan worden voor verkoop, wat Benicasa daarbij voor u kan betekenen en hoe en voor welke prijs wij uw woning het beste op de markt kunnen brengen.

Helder, duidelijk en gegarandeerd goed, zodat ook u al snel het bordje ‘Te koop’ kunt aanpassen in ‘Verkocht’.