Onze diensten » Assurantiën

Altijd het beste aanbod bij Benicasa

Bij het afsluiten van een verzekering of hypotheek in Spanje komt veel kijken. Gezien de hoeveelheid keuzemogelijkheden is het raadzaam om een ervaren adviseur in te schakelen. Wij helpen u graag met professioneel advies. Een van onze kernwaarden is dat wij altijd dicht bij de klant staan. In begrijpelijke taal geven we antwoord op al uw vragen. Tevens houden wij altijd rekening met uw persoonlijke situatie. Zo is het mogelijk om ’s avonds een gesprek in te plannen, als het overdag niet uitkomt.

Verzekeringen
Benicasa is een erkend assurantiekantoor en al meer dan 20 jaar actief in Spanje. Wij zijn volledig gecertificeerd en werken via het systeem van de verzekeringsmaatschappij. Benicasa kan u hierdoor een gediversifieerde verzekeringsportefeuille bieden, zoals ondermeer autoverzekeringen, bootverzekeringen, opstal- en inboedelverzekeringen, reisverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen en particuliere ziektekostenverzekeringen. Er is dus vrijwel niets wat Benicasa niet kan verzekeren. Wij adviseren u uitgebreid en gedetailleerd om het juiste product voor u te vinden en geven u altijd een eerlijk en geheel onafhankelijk advies. Onze klanten dienen niet alleen de best mogelijke service te krijgen bij het afsluiten van een verzekering, maar ook in alle andere situaties, zoals bij schade of contractwijzigingen. Daarbij begeleiden wij u altijd in uw eigen taal. Alleen een tevreden klant is namelijk een goede klant.

Hypotheekadvies
Een huis kopen is een spannend proces. Als u eenmaal uw droomhuis gevonden hebt, wilt u het liefst alles zo snel mogelijk regelen. Hierbij komen natuurlijk veel vragen naar boven, zoals over het afsluiten van de hypotheek. Wat voor hypotheek past het best bij uw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om uw hypotheek over te sluiten? Kunt u boetevrij aflossen? Wij bieden antwoord op deze en andere vragen over uw hypotheek. Benicasa biedt onafhankelijk advies om voor u de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij uw bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van uw bank, maar ook die van andere Spaanse banken. Als financieel adviseur staan wij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Zo’n advies geven wij u graag in een persoonlijk gesprek. Wij zijn uw gids en vraagbaak in de Spaanse financiële wereld die steeds complexer wordt.

Meer informatie
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag bij. Neemt u vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor in het centrum van Benissa. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we dan graag de mogelijkheden met u. Wij spreken uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.