Assurantiën » Autoverzekering

Autoverzekering
Snel en makkelijk verzekerd in Spanje

U heeft een auto in Spanje gekocht (of ingevoerd) en wilt natuurlijk in de auto kunnen rijden. Dan is het niet belangrijk of u resident bent of niet officieel woonachtig bent in Spanje. Wel is het noodzakelijk dat u in het bezit bent van een NIE nummer in Spanje, omdat u anders geen bezittingen, waaronder een motorvoertuig, op uw naam kunt zetten. Ook dient u ingeschreven te zijn in een Spaanse gemeente en zal gevraagd worden om een uittreksel van het bevolkingsregister van de gemeente waar u bent ingeschreven. Bent u niet ingeschreven, dan kan een kopie van de koopakte of huurovereenkomst vaak ook volstaan. 

Gratis wegenwacht
In de autoverzekeringen van Benicasa zit standaard dekking voor de Spaanse wegenwacht, zodat u verzekerd bent van pechhulp onderweg. Maar ook als uw auto voor de deur van uw woning staat en even niet wil starten, kunt u een beroep doen op de wegenwachtservice, omdat deze geldt vanaf kilometer 0. Uiteraard is onze autoverzekering ook af te sluiten zonder dekking voor de Spaanse wegenwacht mocht u dit prefereren.

No-claim
Heeft u reeds no-claim jaren opgebouwd in uw thuisland? Geen enkel probleem. Opgebouwde no-claim jaren van buiten Spanje kunnen namelijk eenvoudig worden meegenomen bij het afsluiten van een autoverzekering in Spanje. Op deze manier kunnen wij u altijd een scherpe offerte aanbieden.

Dezelfde dag verzekerd
Heeft u al een autoverzekering in Spanje en wilt u deze vergelijken op prijs en dekking? Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte toe.
In de meeste gevallen kunnen we indien nodig de auto nog dezelfde dag verzekeren. Dat is pas snel en makkelijk geregeld!