Assurantiën » Bootverzekeringen

Bootverzekering
Alles meteen goed geregeld

Een bootverzekering in Spanje afsluiten verdient aandacht. Aandacht die wij u graag geven als gespecialiseerd assurantiekantoor in het verzekeren van ondermeer uw motorboot, zeilboot, speedboot, speedcruiser en zelfs rubberboot. Voor de verzekering van uw boot moet u er wel op kunnen vertrouwen dat alles goed geregeld is, vooral bij schade.

Voor de bootverzekering bieden wij twee verschillende soorten dekking:

1. WA-verzekering
De WA-verzekering is de meest eenvoudige verzekering waarbij u als verzekeringnemer verzekerd bent voor de schade die u aan derden aanricht en voor de juridische bijstand die hier uit voortvloeit.

2. WA + Cascoverzekering
De WA met Cascoverzekering biedt naast de standaard WA dekking, zoals hierboven genoemd, ook dekking voor ondermeer eigen schade en diefstal. Binnen deze verzekering zijn er drie mogelijkheden:
– WA + Casco Basis
Bij deze dekking is de eigen schade verzekerd tegen total loss en daarnaast ook diefstal van het vaartuig en persoonlijke eigendommen. 
– WA + Casco uitgebreid
Hierbij wordt ondermeer ook diefstal van accessoires verzekerd, eigen schade ook wanneer deze niet total loss verklaard is en schade opgelopen tijdens transport over land. Ook schade door natuurverschijnselen worden onder deze dekking vergoed.
– WA + Casco Speciaal
Deze dekking is speciaal gericht op vaartuigen uit de wat hogere klasse, waarbij de eigen schade aan het vaartuig en diefstal onder de internationale ‘Institute Yacht Clauses‘ vallen.

Naast de standaard dekkingen bestaat er ook de mogelijkheid om ongevallen van opvarenden te verzekeren.