Assurantiën » Ziektekostenverzekering

Ziektekostenverzekering
U de zon, wij de zorgen

Heeft u slechte ervaringen opgedaan met de publieke zorg in Spanje? Of kiest u liever voor kwaliteit, snelheid en gemak? Dan kiest u voor een particuliere zorgverzekering van Benicasa. Helemaal als u weet dat de meeste artsen en specialisten in privé ziekenhuizen naast Spaans ook vaak Engels, Frans en zelfs Nederlands spreken.

De privé
ziektekostenverzekering in Spanje
Een privé ziektekostenverzekering, ook wel zorgverzekering genoemd, is een particuliere ziektekostenverzekering waarbij u gebruik kunt maken van privé artsen (vaak Nederlands sprekend) en privé ziekenhuizen en klinieken, welke aangesloten zijn bij de verzekeraar.

Persoonlijke zorg en aandacht
Als u niet in aanmerking komt
voor een dekking via het Seguridad Social is het verstandig een particuliere zorgverzekering af te sluiten in Spanje. Of wilt u een snelle behandeling en persoonlijke zorg en aandacht? Ook dan is een particuliere zorgverzekering, bovenop de zorg via de Seguridad Social, een uitkomst voor u.

Bestaande aandoeningen
Het is belangrijk te weten dat bestaande aandoeningen in de meeste gevallen (soms voor een bepaalde tijd of volledig) worden uitgesloten. Voor behandelingen van ziektes of bestaande aandoeningen kunt u wel altijd terecht bij de Seguridad Social, mits u hierbij bent aangesloten.
Sluit dus een particuliere ziektekostenverzekering af wanneer u nog gezond bent. Ziektes of aandoeningen die u krijgt nadat u een particuliere verzekering hebt afgesloten zijn dan namelijk wél verzekerd.

Bent u benieuwd naar de premie van een ziektekostenverzekering in Spanje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Uw gezondheid is namelijk het allerbelangrijkste in uw leven, bespaar hier niet op.