Een kwestie van vertrouwen

Benicasa is naast makelaar ook al vele jaren een door AXA Seguros erkend verzekeringsagent voor héél Spanje. AXA is een verzekeringsgroep en vermogensbeheerder die wereldwijd tot de grootste in haar branche hoort. Benicasa werkt via de systemen van de verzekeringsmaatschappij en kan daarom offertes en polissen desgewenst zelf uitdraaien waardoor wij snel en efficiënt kunnen werken.

Wij spreken uw taal
Het professionele en dynamische team van Benicasa bestaat uit ervaren personeel dat Nederlands, Spaans, Valenciaans, Engels en Duits sprekend is. Hierdoor spreken wij bijna altijd uw taal, wat het contact opnemen en uitleg geven over een bepaalde situatie een stuk eenvoudiger maakt. Wij communiceren vervolgens met de verzekeraar in het Spaans en geven terugkoppeling aan u in uw taal.

Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens onze kantooruren en houden de Spaanse feestdagen aan. In het geval ons kantoor is gesloten gaat onze serviceverlening uiteraard gewoon door en zijn wij in veel gevallen gewoon mobiel bereikbaar en 24/7 per e-mail. In het geval u ons niet direct kunt bereiken kunt u uiteraard altijd direct contact opnemen met de verzekeraar.

Onze verzekeringen
Bij Benicasa kunt u onder andere terecht voor de volgende verzekeringen:

Meer weten?
Wilt u meer weten over verzekeringen in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.