U wordt in Spanje als arbeidsongeschikt gezien wanneer u gedeeltelijk of helemaal niet meer kunt werken. Dit kan worden veroorzaakt doordat u (langdurig) ziek bent of een ongeluk heeft gehad. Het gevolg hiervan kan zijn dat u minder of helemaal geen inkomen meer heeft. Tegelijkertijd blijven uw maandelijkse lasten, zoals uw hypotheek en andere vaste lasten, wel gewoon doorlopen en moeten dus ook gewoon worden betaald.

Voorkom grote financiële problemen
Voorkom grote financiële problemen door een arbeidsongeschiktheidsverzekering, kortweg AOV, af te sluiten. Deze verzekering keert uit wanneer u arbeidsongeschikt raakt. U kunt zelf bepalen voor welk bedrag u zich wilt verzekeren. De premie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering of AOV is onder andere afhankelijk van uw leeftijd, beroep, het arbeidsongeschiktheidscriterium en de hoogte van de uitkering. Een AOV sluit u meestal af in combinatie met een overlijdensrisicoverzekering.

Vrijblijvend offerte aanvragen >

Acceptatienormen
Mensen met gezondheidsproblemen kunnen bij het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering te maken krijgen met uitsluitingen, premieverhoging of zelfs weigering van de verzekering. Ook kan er, bij twijfel, om een onafhankelijke medische keuring worden gevraagd. Vraag ons voor afsluiting van de verzekering naar de acceptatienormen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over een ziektekostenverzekering in Spanje? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor of vraag meteen een offerte aan. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren en al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.