Voor de verzekering van uw boot betaalt u liever niet teveel. Maar u moet er wel op kunnen vertrouwen dat alles goed geregeld is, vooral bij schade. Een bootverzekering afsluiten in Spanje verdient dan ook aandacht. Aandacht die wij u graag geven als gespecialiseerd assurantiekantoor in het verzekeren van onder andere uw motorboot, zeilboot, speedboot, speedcruiser of rubberboot. Voor een bootverzekering zijn er twee verschillende soorten dekkingen, te weten een WA verzekering en een WA Casco verzekering.

WA verzekering
De WA verzekering is de meest eenvoudige verzekering voor uw boot waarbij u als verzekeringnemer verzekerd bent voor de schade die u aan derden aanricht en voor de juridische bijstand die hier uit voort kan vloeien.

WA Cascoverzekering
De WA met Casco dekking biedt naast de standaard WA dekking die hierboven genoemd wordt ook dekking voor onder andere eigen schade en diefstal. Binnen deze verzekering zijn er drie mogelijkheden:

WA Casco Basis
Bij deze dekking is de eigen schade verzekerd tegen total loss en daarnaast ook diefstal van het vaartuig en persoonlijke eigendommen.

WA Casco uitgebreid
Hierbij wordt o.a. ook diefstal van accessoires verzekerd, eigen schade ook wanneer deze niet total loss verklaard is en schade opgelopen tijdens transport over land. Ook schade door natuurverschijnselen worden onder deze dekking vergoed.

WA Casco Speciaal
Deze dekking is speciaal gericht op vaartuigen uit de wat hogere klasse, waarbij de eigen schade aan het vaartuig en diefstal onder de internationale ‘Institute Yacht Clauses’ vallen.

Vrijblijvend offerte aanvragen >

Naast de standaard dekkingen bestaat er ook de mogelijkheid om ongevallen van opvarenden te verzekeren.

Meer weten?
Wilt u meer weten over een ziektekostenverzekering in Spanje? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor of vraag meteen een offerte aan. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren en al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.