Zorgeloos leven en wonen in Spanje begint met het verzekeren van uw huis of appartement in Spanje. En daarbij maakt het niets uit of u koopt of huurt. In Spanje is een huurder namelijk aansprakelijk voor de inboedel en onder inboedel wordt ook verstaan het badkamer- en keukenmeubel. Afhankelijk van het type woning kunnen we een passende verzekering aanbieden. Ook voor huizen in het hogere segment.

Opstalverzekering
Een opstalverzekering, ook wel woonhuisverzekering genoemd, dekt de schade aan uw huis veroorzaakt door onder meer brand, blikseminslag, storm, ontploffing, diefstal en inbraak. Ook dekt deze verzekering waterschade in uw eigen huis. Het bedrag dat wordt verzekerd is de herbouwwaarde van uw woning. Dat is het bedrag dat u kwijt zou zijn om uw huis opnieuw te bouwen, exclusief perceel en fundering.

Inboedelverzekering
De inboedelverzekering dekt de schade aan de inventaris en de persoonlijke spullen die u in uw huis heeft. Denk bijvoorbeeld aan schade die ontstaat na brand of een gesprongen waterleiding. Of een vergoeding voor de spullen die u bent kwijtgeraakt nadat er bij u is ingebroken. De verzekering wordt op uw persoonlijke situatie afgestemd waarbij ondermeer gekeken wordt naar de waarde van uw inboedel en uw woonsituatie. Bereken de waarde van uw inboedel via onze inboedelcalculator aan de rechterkant.

Vrijblijvend offerte aanvragen >

Aansprakelijkheidsverzekering (WA verzekering)
Het kan zijn dat derden financiële schade lijden of lichamelijk letsel oplopen waar u of uw gezinsleden aansprakelijk voor zijn. Dat kan voor u ernstige financiële gevolgen hebben. Daarvoor kunt u zich dus verzekeren. Een aansprakelijkheidsverzekering, in de volksmond kortaf W.A. verzekering genoemd, dekt onder andere ook schade welke veroorzaakt is door uw huisdier(en) en die van uw kinderen (of uzelf) in geval van een ongeval met een in Spanje populaire elektrische step.

Meer weten?
Wilt u meer weten over een ziektekostenverzekering in Spanje? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor of vraag meteen een offerte aan. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren en al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.