Heeft u slechte ervaringen opgedaan met de publieke zorg in Spanje? Of kiest u voor kwaliteit, snelheid en gemak? Dan kiest u voor een particuliere zorgverzekering. Artsen en specialisten in de privéklinieken spreken naast Spaans meestal ook Engels of soms Duits, Frans en/of Nederlands. Uw gezondheid is het allerbelangrijkste in uw leven, bespaar hier dus niet op.

Wat is een ziektekostenverzekering
Een privé zorgverzekering is een particuliere ziektekostenverzekering waarbij u gebruik kunt maken van privé artsen, privé ziekenhuizen en klinieken aangesloten bij de verzekeraar. Heeft u geen recht op Seguridad Social? Dan is het verstandig een particuliere zorgverzekering af te sluiten in Spanje. Of wilt u een snelle behandeling en persoonlijke zorg en aandacht? Dan is een particuliere zorgverzekering bovenop de zorg via de Seguridad Social een uitkomst voor u.

Bestaande aandoeningen
Bestaande aandoeningen worden bijna altijd, voor een bepaalde tijd of volledig, uitgesloten. Voor behandelingen van ziektes of bestaande aandoeningen kunt u terecht bij de Seguridad Social, mits u hierbij bent aangesloten. Sluit een particuliere ziektekostenverzekering dan ook af wanneer u nog gezond bent. Ziektes of aandoeningen die u krijgt nadat u een particuliere verzekering hebt afgesloten zijn namelijk wél gewoon verzekerd.

Vrijblijvend offerte aanvragen >

Verschillende zorgverzekeringen
Benicasa biedt verschillende soorten zorgverzekeringsproducten aan. De producten lopen uiteen van basis dekkingen tot aan complete topverzekeringen met wereldwijde dekkingen en artsen naar eigen keuze.

Meer weten?
Wilt u meer weten over een ziektekostenverzekering in Spanje? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor of vraag meteen een offerte aan. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren en al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.