Rated 5 out of 5

Fijne samenwerking gehad met Jan en Jacqueline. Eerst gesprekken gehad met de ‘grotere’ makelaars, maar daar geen klik mee gehad. Met Benicasa had ik dat wel, want er werd echt geluisterd naar je wensen en meegedacht. Ook kon er snel geschakeld worden en waren ze altijd bereikbaar als ik vragen of hulp nodig had. Kortom voor mij zeker een goede ervaring en een aanrader!

Diari
Rated 5 out of 5

Jan Nicolas heeft mij in het voorjaar van 2021 als aankoopmakelaar geholpen bij het vinden van een nieuwe huis in Altea. Hierbij heeft hij mij zeer positief verrast met zijn geduld en zijn kennis van de lokale huizenmarkt, tevens was zijn communicatie altijd helder en prettig. Ik ben hem zeer dankbaar en de volgende keer als ik een makelaar in Spanje nodig heb zal ik hem zeker weer benaderen.

Rick
Rated 5 out of 5

Jacqueline accompanied us throughout the search and purchase process and afterwards she was attentive to the result, we are very grateful to her and to the Benicasa team, for the excellent advice and commitment, for us the speed was surprising, since that the first offer we applied was successful and we got the apartment we dreamed of. We highly recommend the services provided by Benicasa and want to congratulate them on their professionalism. Jacqueline also speaks good Spanish, which is our mother tongue, so it was easier and more timely to understand all the information and communication was always good.

Karem and Jesus
Rated 5 out of 5

Super vriendelijke makelaar die met je meedenkt. Zowel wij als de geïnteresseerden hadden op geen enkel moment het gevoel een nummer te zijn. Goed advies en fijne begeleiding, vanaf de allereerste kennismaking tot aan de notaris. Pluspunt is zeker dat ze allemaal Nederlands spreken. In de toekomst komen we zeker weer bij deze makelaar terug.

Laura Habets
Rated 5 out of 5

Wij hebben een waardebepaling laten maken door Benicasa. Afspraak was heel snel gemaakt en keurig volgens afspraak een duidelijk rapport ontvangen waar we verder mee kunnen en geen flauwekul verhalen. Mochten we ons huis daadwerkelijk gaan verkopen, dan gebeurt dit voor 100% zeker via Benicasa.

Sanne Keuken
Rated 5 out of 5

Ontzettend fijn geholpen bij Benicasa. Naar mijn mening staand ze echt klaar voor hun klanten. Jan, Jacqueline en Jordi zijn zeer professioneel en werken op een manier zoals wij die nog niet vaak hebben meegemaakt in Spanje. Benicasa staat echt voor hun klanten klaar en ze maken het aankopen en verkopen in deze gekke markt weer begrijpelijk en overzichtelijk. Ik raad iedereen Benicasa aan voor het kopen of verkopen van een nieuw huis in Spanje!

Glenn Scholten
Rated 5 out of 5

Alles was uitstekend, de kennis van de Spaanse markt, de deskundigheid, de betrokkenheid, de bereikbaarheid, de accuratesse, de service en de begeleiding, met prima resultaat. We hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen.

Lex Jolingh
Rated 5 out of 5

Zeer goede aankoopmakelaar! Ze hebben ons fantastisch geholpen bij het kopen van een huis. Ook is het fijn dat ze met een vast tarief werken. Voorkomt misverstanden. Kortom, echt een aanrader!

Karlijn & Arnold
Rated 5 out of 5

Zeer kundige, sympathieke makelaar! Jan heeft verstand van zaken, dat werd al snel duidelijk bij de aankoop van onze nieuwe villa in Moraira. Daarnaast is het een hele sympathieke kerel in omgang die meedenkt tijdens alle fasen van het traject. “Hij is goed wakker” zeggen we hier in het westen. Tnx mate.

Wilco Schaap
Rated 5 out of 5

Alles werd van A tot Z geregeld, staan altijd klaar voor support per whatsapp en lossen graag alles gelijk op wat betreft communicatie. Ze zijn beiden zeer flexibel, kunnen op elk uur van de dag een afspraak inplannen waardoor je niet hoeft te stressen om vrij te nemen van je eigen baan. Nieuwe stijl is jong, vlot en gaat mee met de tijd. Middels mooie foto’s zorgden ze ervoor dat mijn appartement op verschillende sites geplaatst werd. Mijn appartement was dan ook mondeling binnen een maand verkocht! Top Jan en Jacqueline, ga zo door en succes met de business!

Jeroen