Dit zijn wij!

Spanje, en met name de Costa Blanca, staat al jaren in de belangstelling van mensen die een tweede woning willen hebben in het meest gezonde leefklimaat van Europa of er zich definitief willen vestigen. Al ruim 25 jaar zijn wij, tot grote tevredenheid van onze cliënten, in de omgeving van Moraira, Benissa, Calpe en Jalón aan de Costa Blanca in Spanje werkzaam. De begeleiding van onze meertalige adviseurs is dan ook uitermate persoonlijk en vakkundig. Vanaf de oriëntatiefase tot en met het passeren van de woning bij de notaris in Spanje, wordt u door professionals begeleidt.

Onze visie
Benicasa is gespecialiseerd in het verlenen van service op het gebied van de aan- en verkoop van woningen aan de Costa Blanca in Spanje en alles wat daarbij komt kijken. Door onze passie voor het vak en een flinke dosis doorzettingsvermogen lukt het ons al meer dan 25 jaar om met onze klanten met professionele en persoonlijke ervaringen te ondersteunen bij alle aspecten van het kopen, verkopen, huren of verhuren van een woning in Spanje. Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Moraira, Calpe, Jávea, Benissa of in de Jálonvallei aan de Costa Blanca in Spanje? Benicasa realiseert zich dat iedere klant uniek is en zal haar dienstverlening aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften. Ons doel is onze klanten te begeleiden gedurende het gehele proces. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat u ook na het tekenen bij de notaris nog kunt rekenen op onze hoogstaande service. Dit is mede mogelijk doordat Benicasa door de jaren heen een uitgebreid netwerk van betrouwbare specialisten en dienstverleners heeft opgebouwd, zodat u ook op dit punt zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Uw eigen aankoopmakelaar
Het is in Spanje gebruikelijk om een specialist in te schakelen bij het kopen van een huis. De met Benicasa samenwerkende aankoopmakelaar is zo’n specialist. De aankoopmakelaar wijst op de valkuilen, kan objectief de staat en de waarde van de woning bepalen en kan u professioneel bijstaan in het hele, vaak complexe koopproces in Spanje. De aankoopmakelaar heeft sinds 1997 honderden mensen aan de juiste woning in Spanje geholpen, waarbij het niets uitmaakt naar welk stukje Spanje uw voorkeur uitgaat. De aankoopmakelaar heeft een perfect op elkaar ingespeeld netwerk samengesteld uit betrouwbare, gerenommeerde specialisten voor ondermeer bouwkundige controles en juridische advisering, die elk hun bijdrage leveren om de dienstverlening bij aankoopbegeleiding op een hoog peil te houden. Lees hier meer over aankoopbegeleiding in Spanje…

Kennismaken met Benicasa?
Wilt u persoonlijk kennis maken met Benicasa? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend telefonisch gesprek met één van onze adviseurs of kom langs op ons verkoopkantoor in Benissa. Graag maken wij voldoende tijd voor u vrij op een moment dat het u het beste uitkomt. En… wij spreken altijd uw taal, dus dat is wél zo makkelijk.

Graag tot binnenkort, wij zijn Benicasa!