Benicasa… Een hele zorg minder!

Wonen in Spanje, wie droomt daar niet van? Daar waar vroeger vooral gedroomd werd van een woning onder de Spaanse zon, wil men nu steeds vaker deze droom daadwerkelijk realiseren. Spanje, en met name de Costa Blanca, staat dan ook al jaren in de belangstelling van mensen die een (tweede) woning willen kopen in het meest gezonde leefklimaat van Europa. Door onze unieke makelaarsformule bent u bij Benicasa aan het juiste adres voor het kopen, verkopen of bouwen van uw woning aan een van de mooiste stukjes kust van Spanje. Met ons centraal gelegen kantoor in de winkelstraat van Benissa kunnen wij u niet beter van dienst zijn.

Even voorstellen
Als eigenaar van een gerenommeerd NVM makelaarskantoor in Nederland en meer dan 20 jaar ‘Spanje ervaring’, hebben wij onze ‘Makelaarssporen’ ruimschoots verdiend en zijn wij al geruime tijd, tot grote tevredenheid van onze cliënten, in Spanje werkzaam. De begeleiding van onze ervaren en meertalige adviseurs is dan ook uitermate persoonlijk en vakkundig. Vanaf de oriëntatiefase tot en met het passeren van de woning bij de notaris, wordt u, vaak gewoon in uw eigen taal, door professionals begeleidt. Graag staan wij ook u met onze kennis terzijde bij zo’n belangrijke gebeurtenis als het kopen of verkopen van een huis in Spanje.

De juiste route naar plezierig wonen
Benicasa wil zich onderscheiden door de nadruk te leggen op de persoonlijke benadering. Alle aandacht voor de klant! Eerlijk, open en transparant, daar bent u tenslotte het meest mee gediend. Wij beseffen heel goed dat een huis kopen of verkopen in Spanje één van de belangrijkste mijlpalen is in een mensenleven. Dan denkt u heel goed na voordat u een beslissing neemt. Een weloverwogen beslissing ontstaat alleen als u alle feiten en mogelijkheden kent. Benicasa zal u graag helpen een weldoordachte beslissing te nemen. Eerlijk en open. Een kwestie van vertrouwen.

Wij bouwen
Buiten makelaar is Benicasa ook uw partner voor het bouwen van een woning in Spanje. Benicasa bouwt volgens de hoogst haalbare Spaanse normen, daarbij gebruikmakend van de meest kwalitatieve bouwmaterialen, waardoor wij al meer dan twintig jaar een uitmuntende kwaliteit van onze villa’s kunnen garanderen. Onze villa’s worden onder eigen architectuur ontworpen. Dit houdt in dat u onze modellen bij geen enkele andere bouwmaatschappij zult aantreffen. Hierdoor is de kenmerkende vorm van elke villa de exclusieve handtekening van de architect. Uiteraard bieden wij u, buiten de door ons gepresenteerde voorbeeldwoningen, ook de mogelijkheid tot het ontwerpen van een woning volgens eigen fantasie.

Kennismaken met Benicasa?
Graag nodigen wij u uit om nader met ons kennis te maken. Neemt u contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u vrij kunnen maken. In een persoonlijk gesprek, bij u thuis of op ons kantoor, leggen wij u graag uit welke meerwaarde wij u als uw persoonlijke makelaar in Spanje kunnen bieden. Helder, duidelijk en gegarandeerd goed. En dat is voor u een hele zorg minder!

Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.